Başakşehir'in konuğu Yeni Malatya

Başakşehir'in konuğu Yeni Malatya
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında bugün Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Turuncu lacivertli ekip, rakibini mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmak istiyor

Son iki maçını kazanan turuncu-lacivertliler, haftaya 57 puanlı lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde girdi. İki maçlık yenilgi serisine geçen hafta Gençlerbirliği'ni mağlup ederek son veren Evkur Yeni Malatyaspor ise 37 puanla 9. sırada yer alıyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Yeni Malatya Stadı'nda oynanan karşılaşma turuncu-lacivertli ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İki eksik var
Başakşehir'de sakatlıkları bulunan Marcio Mossoro ve Stefano Napoleoni, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında görev yapamayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, ideal 11'inde yer alan Mossoro'nun yokluğunda orta sahada Arda Turan'a forma vermesi bekleniyor.

Adebayor sınırda
Medipol Başakşehir'de, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde Emmanuel Adebayor ile Mahmut Tekdemir sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu, bugün ki mücadelede kart görmeleri halinde, 29. haftadaki Galatasaray karşılaşmasında oynayamayacak.

Malatya gözdağı verdi
Yeni Malatyaspor cephesi ise  şampiyonluk yarışı yapan Medipol Başakşehir'e bileniyor. Sarı-kırmızılıların gol umutları Adem Büyük ve Gilberto, yarın güçlü rakipleri karşısında İstanbul'dan puanla döneceklerinin sözünü verdi. 30 yaşındaki milli golcü, "Başakşehir şimdi rahatladığımızı düşünüyor olabilir. Ama karşılarında öyle yumuşak bir takım olmayacak. Çünkü biz oraya kesinlikle puan ya da puanlar almaya gidiyoruz. Tek amacımız bu. Hazırlıklarımız bu yönde devam ediyor. Umarım oradan 3 puanla döneriz ama sonuçta şampiyonluğa oynayan bir takım. Kazanamıyorsanız da kaybetmememiz bizim için moral ve öz güveni gelecek haftalara taşımak için çok önemli" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.