Başakşehir Konyaspor canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki

Başakşehir Konyaspor canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki
Süper Lig'de üç büyük takımın puan kaybetmesi sonrası alevlenen zirve yarışında 15'inci hafta perdesi Trabzon ve İstanbul'da sona eriyor. İstanbul'da Başakşehir ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Başakşehir Konyaspor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Roma karşısında aldığı mağlubiyet sonrası bileği bükülmeyen ve hafta içi aldığı Monchengladbach zaferi ile son 32 turuna kalan Medipol Başakşehir'in konuğu Konyaspor. Turuncu lacivertliler zor günler geçiren rakibini yenerek Trabzonspor ve Sivasspor ile birlikte yarışını sürdürmek amacında. Başakşehir Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Başakşehir Konyaspor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.

 

Başakşehir Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

medipol başakşehir

 

Başakşehir Konyaspor beIN Sports 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Başakşehir Konyaspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

konyaspor
 


Başakşehir Konyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Süper Lig tarihinde Konyaspor'u konuk ettiği hiçbir maçı kaybetmeyen Başakşehir (6G 2B), bu karşılaşmalarda sadece iki gol yedi ve rakip filelere 17 gol gönderdi.
Başakşehir ile oynadığı ilk Süper Lig maçını kazanan Konyaspor (Ekim 2007'de 3-2), rakibine karşı daha sonra çıktığı 15 mücadele galip gelemedi (6B 9M).
Sezona iki yenilgiyle başladıktan sonra 12 haftadır sahadan yenilgiyle ayrılmayan Başakşehir (7G 5B), Süper Lig'de devam eden en uzun serinin sahibi.
Deplasmanda oynadığı son üç maçtan puan çıkaramayan Konyaspor, Süper Lig tarihinde Aykut Kocaman yönetiminde dış sahada dört maçlık galibiyet hasreti yaşamadı.
Süper Lig'in ilk 14 haftasında skor olarak en kısa süre geride oynayan takım Başakşehir (91 dakika).
Bu sezon Süper Lig'de en az orta yapan (190) ve bu ortalarda en az isabet bulan takım (34) Konyaspor.
Son iki haftada üç gole doğrudan katkı sağlayan Başakşehir sol beki Gael Clichy (1 gol & 2 asist), daha önceki 56 karşılaşmada aynı sayıda gol katkısında bulunmuştu.
Başakşehir forması giyen Edin Visca, Konyaspor'a karşı iç sahada çıktığı son iki Süper Lig maçında birer gol attı.
Konyaspor'un Süper Lig'de Başakşehir'e attığı son iki gol Nejc Skubic'ten geldi. Sloven oyuncunun Süper Lig kariyerinde filelerini Başakşehir'den (2) daha fazla havalandırdığı tek rakibi Sivasspor (3).
Aykut Kocaman'ın yönettiği takımların karşısına çıktığı ilk iki maçını kazanamayan Okan Buruk (1B 1M), sonrasında karşılaştığı son dört Süper Lig mücadelesinden galibiyetle ayrıldı.

Başakşehir Konyaspor muhtemel kadrolar

Başakşehir: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet, İrfan, Visca, Aleksic, Elia, Crivelli

Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Selim Ay, Anicic, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı, Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Miya, Bajic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.