Başakşehir telafi peşinde

Başakşehir telafi peşinde
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında bugün Kayserispor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'a mağlup olarak liderliği kaptıran turuncu lacivertliler de hedef yeniden zirveye çıkmak.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Turuncu-lacivertliler, geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray'a mağlup olarak liderliği kaybetti. Medipol Başakşehir, haftaya 59 puanla lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde girdi. Üç maçlık yenilgi serisine geçen hafta Gençlerbirliği'ni mağlup ederek son veren Kayserispor ise 44 puanla 6. sırada yer alıyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Napoleoni yok
Medipol Başakşehir'de, bu maç öncesinde tek eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlığı süren İtalyan futbolcu Stefano Napoleoni, Kayserispor karşılaşmasında görev yapamayacak.

4 futbolcu ceza sınırında
Medipol Başakşehir'de, Kayserispor karşılaşması öncesinde Emmanuel Adebayor, Junior Caiçara, Mahmut Tekdemir ve Kerim Frei sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu dört oyuncu, yarınki mücadelede kart görmeleri halinde, 31. haftadaki Osmanlıspor karşılaşmasında oynayamayacak.

Kayseri çok umutlu
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Başakşehir’e konuk olacak olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları sürerken, Kulüp Başkkanı Erol Bedir, “Başakşehir’e puanlar almaya gidiyoruz” dedi. Bedir sözlerini şöyle tamamladı: “Hemen akıllara şu gelebilir, ‘Başakşehir güçlü bir takım, deplasman, şampiyonluk adayı’. Benim kanaatime göre şu saatten sonra güçlü takım, zayıf takım diye bir şey söz konusu değil. Ligden düşme adayı Gençlerbirliği, Galatasaray’ı yeniyor, neredeyse bizden de puan alıyordu. Dolayısıyla Başakşehir’e puan ya da puanlar almaya gidiyoruz. Almak zorundayız, bunun için elimizden geleni yapacağız. Başarılı bir sonuç alarak, sevineceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.