Başakşehir Ümraniyespor Bein Sports 1 canlı izle şifresiz

Başakşehir Ümraniyespor Bein Sports 1 canlı izle şifresiz
 DAMGA Editörü
Süper Lig'de Başakşehir ile Ümraniyespor kozlarını paylaşıyor. Şifresiz Başakşehir Ümraniyespor Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de yeni hafta seçim sonrasında başladı. Bugünün ilk maçı Başakşehir ile Ümraniyespor arasında oynanacak. Turuncu lacivertliler Fatih Terim Stadyumu'nda kendisi gibi İstanbul ekibi olan rakibini ağırlayacak. İki takım da sahadan 3 puanla ayrılarak yoluna devam etmek isterken özellikle deplasmanda kritik sınava çıkacak kırmızı yeşilliler için adeta kader niteliği taşıyor. Karşılaşmayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmeye çalışıyor. Şifresiz Başakşehir Ümraniyespor Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Başakşehir Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Başakşehir ile Ümraniyespor arasında oynanacak Süper Lig maçı saat 17.00'de başlayacak. Burak Pakkan'ın yöneteceği kritik randevu Bein Sports 1, TOD TV ve Bein Connect'ten canlı yayınlanacak.

Başakşehir Ümraniyespor maçı muhtemel 11'leri

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Berkay, Deniz, Januzaj, Serdar, Figueiredo

Ümraniyespor: Orkun, Popov, Glumac, Epureanu, Onur, Geraldo, Sertan, Sackey, Sekidika, Kayode, Umut

Başakşehir Ümraniyespor maçı öncesi istatistikler

  • Ümraniyespor, İstanbul Başakşehir'in Süper Lig'de ağırladığı 43'üncü takım olacak. Boz Baykuşlar'ın şu an ligde yer alan ekipler arasında bugüne kadar evinde mağlup edemediği tek takım Fatih Karagümrük (1B 2M).
  • İstanbul Başakşehir ile oynadığı dört resmi maçı da kaybeden ve bu mağlubiyetlerin tamamında kalesinde 3+ gol gören Ümraniyespor (toplam 14 gol), Süper Lig'deki tek karşılaşmadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı (Aralık 2022).
  • İstanbul takımlarını ağırladığı son üç Süper Lig maçını kaybeden İstanbul Başakşehir, kulüp tarihinde daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşamadı. Bu sezon İstanbul takımlarına iç sahada üç kez kaybeden Boz Baykuşlar, sadece 2020/21'de daha fazla yenilgi yaşadı (4M).
  • Süper Lig deplasmanlarındaki son üç maçını kaybeden ve son ziyaretinde Alanyaspor filelerini havalandıramayan Ümraniyespor (0-1), bu sezon üst üste iki dış saha maçını gol atamadan geçmedi.
  • 2023 takvim yılında Süper Lig'de oynadığı 16 maçın yedisini kaybeden İstanbul Başakşehir (6G 3B), 2022'nin tamamında aldığı mağlubiyet sayısını şimdiden tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya (18G 8B 8M).
  • Son yedi Süper Lig maçındaki tek galibiyetini geçen hafta Sivasspor karşısında alan Ümraniyespor (2B 4M), en üst ligdeki en gollü galibiyetini yaşadı (4-1). Ümraniyespor bu sezon ligde üst üste iki karşılaşmayı kayıpsız geçemedi (hükmen galibiyetler hariç).
  • Bu sezon Süper Lig'de Trabzonspor ile birlikte en az kafa golü yiyen takım İstanbul Başakşehir (2). Şu anda ligde mücadele eden takımlar arasında bu şekilde Ümraniyespor'dan daha az gol atan bir ekip ise bulunmuyor (4; Ankaragücü & Giresunspor).
  • Bu sezon İstanbul Başakşehir'in Süper Lig'deki en golcü ismi olan Danijel Aleksic (7), Türkiye kariyerinde daha yüksek bir sayıya sadece 2018/19'da ulaştı (10; Yeni Malatyaspor formasıyla). Sezonun ilk yarısında Ümraniyespor ağlarını havalandıran Aleksic, bu sezon sadece Kasımpaşa'ya iki lig maçında da gol atabildi.
  • Süper Lig'de bu sezon en fazla gol atan yerli oyuncu olan Umut Nayir (15), profesyonel kariyerindeki ilk hat-trick'i geçen hafta Sivasspor karşısında yaptı. Son yedi deplasman maçında beş kez ağları havalandıran Umut, daha önceki 31 karşılaşmadaki gol sayısını geride bıraktı (4).
  • Ümraniyespor'un ligdeki son beş golünün ikisinin sahibi olan Olarenwaju Kayode, Süper Lig kariyerinde gol atamadığı İstanbul takımları arasında sadece Beşiktaş ve Galatasaray (7) ile İstanbul Başakşehir'den daha fazla karşılaştı (4).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.