Başarılara devam ediyoruz

Başarılara devam ediyoruz
Yıllardır Çatalca ilçemizi başarıyla temsil eden karate takımı olarak bu yıl da ilçemize 2 milli sporcu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yıllardır Çatalca ilçemizi başarıyla temsil eden karate takımı olarak bu yıl da ilçemize 2 milli sporcu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya ilinde düzenlenen Türkiye Minik Yıldızlar Milli Takım Seçmeleri Karate Şampiyonası'nda 2 milli sporcu çıkarmanın mutluluğunu bu yıl da yaşadık. Ülkemizi Gürcistan'da yapılacak Karadeniz Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda temsil edecek milli sporcularım Gözde Baydemir ve Melis Keske'ye şimdiden başarılar dilerim.
Başarılarımıza devam derken bir başarı kolay olmuyor her zaman yazıyorum destek varsa başarıda var. Bizlere her zaman destek olan Çatalca önceki dönem belediye başkanımız Sn. Cem Kara'ya şükranlarımı sunarım bizlere desteklerinden dolayı Allah razı olsun kendisinden. Bu dönem Çatalca belediye başkanımız seçilen Sn. Mesut Üner'in de desteğine olan inancımız tam. Çatalca'nın evladı sporun içinden gelen bizleri iyi bilen spora dair ne yapılmasını çok iyi bilen Üner'den, Çatalca'daki spor camiası olarak çok umutluyuz.
Mesut başkan ve meclis üyeleri hepsi Çatalca'yı çok iyi bilen ekip. Çatalca'nın değerlerine sahip çıkacaklarından şüphemiz yok meclis üyelerinden ve belediye başkanımızdan isteklerimiz vardır tabiki bu istekler tamamen başarılı sporcularımıza destek yönündedir. Şöyleki ilçemizde milli takımda ülkemizi temsil eden ve Türkiye şampiyonasında ilk üçe giren Balkan şampiyonasında ilk üçe giren şampiyon olan sporcularımıza belediye meclisinden geçmek şartıyla bu başarılı sporcularımıza ödül verilirse daha güzel olur.
Bütün gençlerimizi spora teşvik eder başarı oranımızı artırırız. İlçemizi daha çok alanlarda tanıtırız. Bu ödülü verme hakkı vardır belediyelerin yasada vardır örnek belediyelerin uygulaması vardır. Kağıthane, Zeytinburnu Belediyeleri, Türkiye şampiyonasında ilk üçe girenlerin milli takımda ilk üçe girenlerin meclis kararıyla ödüllendirmesi belediye meclislerinden geçmiştir. Umarım bu uygulama bizim ilçemizde de hayata geçirilir. Bu konuda yeni seçilen belediye başkanımız Üner ve ekibinden ümitliyiz destek sizden başarılar bizden durmak yok başarılarımıza devam.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.