Bayern Münih Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda! Şifreli mi şifresiz mi

Bayern Münih Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda! Şifreli mi şifresiz mi
Spor Toto Süper Lig'de liderin 5 puan gerisinde olan Beşiktaş Avrupa'da Şampiyonlar Ligi serüvenini sürdürüyor. Siyah beyazlılar son 16 turunda eşleştiği Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Allianz Arena'da oynanacak maç öncesinde futbol severler karşılaşmanın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki Bayern Münih Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda! İşte detaylar...

Porto, Leipzig ve Monaco'nun yer aldığı gruptan lider olarak bir üst tura adını yazdıran ve Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş ilk maçına deplasmanda çıkıyor. Birbirinden önemli yıldızların yer aldığı ve uzun süredir de hem Almanya hem de Şampiyonlar Ligi'nde adından söz ettiren dünyanın en büyük kulüplerinden Bayern Münih ile Almanya'da karşılaşacak olan siyah beyazlıların hedefi Türkiye'ye avantajlı bir skorla dönüp rövanş mücadelesi öncesi avantaj sağlamak. Daha önce Bayvera ekibiyle karşılaşan Beşiktaş rakibine iki karşılaşmada da 2-0'lık skorlarla yenilerek gol atma başarısı gösterememişti.

Konyaspor deplasmanından alınan beraberlikle morallarin bozulduğu Beşiktaş'ta futbolcular hem kendilerini affettirmek hem de Fenerbahçe derbisi öncesinde rakibine gözdağı vermek amacında. Bu sezon rüya gibi bir Avrupa macerası yaşayan siyah beyazlıların hocası Şenol Güneş de futbolcularını bu zorlu mücadeleye hazırlamak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Beşiktaş'ta Tosic ve Atınç Nukan'ın eksik bulunmazken Sırp stoperin maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Alman devinde ise Manuel Neuer'in sakatlığının yanısıra Kingsley Coman'ın durumu henüz kesinleşmiş değil. Fransız futbolcu Beşiktaş'a karşı forma giymeyebilir.

Dev maça Rumen hakem
Beşiktaş'ın zorlu Bayern Münih karşılaşmasını Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe üstlenecek.

Maç saat kaçta ve hangi kanalda?
20 Şubat Salı günü Allianz Arena'da TSİ 22.45'te oynanacak Bayern Münih - Beşiktaş maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak.

BAYERN MÜNİH - BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ 
Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Almanya'da karşılacak Bayern Münih ile Beşiktaş, bu turnuvada daha önce bir kez daha karşı karşıya geldiler. 1997-1998 Şampiyonlar Ligi döneminde gruplarda oynanan karşılaşmalarda Bayern Münih, her iki maçı da 2-0 aynı skorla kazandı. 

BAYERN MÜNİH MAÇI ANTREMAN NOTLARI
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile Salı günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı. Top kontrolü, pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışmasının yer aldığı program, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, bugün saat 14.00’de özel uçakla Almanya'nın Münih şehrine gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 21.30’da yapacak. Antrenman öncesi TSİ 21.00’de Teknik Direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek.

anderson talisca

FİKRET ORMAN'NDA BAYERN MÜNİH -BEŞİKTAŞ MAÇI HAKEMİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın BJK TV'ye yaptığı açıklamalar siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 20 Şubat Salı günü Alman ekibi Bayern Münih ile deplasmanda yapacakları ilk maça ilişkin görüşlerini aktaran Fikret Orman, kulüp tarihi açısında önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirtti. Tam kadro sahada olacaklarını ifade eden Orman, şöyle konuştu:

"Takım kadromuz tam olarak sahada. Sakat oyuncumuz yok. Oyuncularımın morali iyi. Tabii biraz Atiker Konyaspor maçına üzüntülüler ama her karşılaşma bittikten sonra yeni bir mücadele başlıyor. Futbol şansı yanımızda olsun. Allah'tan Bayern Münih maçında yabancı bir hakem var. Hakem hakkında endişem yok. İnşallah güzel bir maç olacak."

BAYERN MÜNİH - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLER
Bayern: Ulreich; Kimmich, Hummels, Boateng, Alaba; Vidal, Javi Martínez, James Rodríguez, Coman, Müller; Lewandowski
Beşiktaş: Fabri; Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Adriano; Hutchinson, Oğuzhan; Quaresma, Talisca, Babel; Vágner Love

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.