BB Erzurumspor Çaykur Rizespor canlı izle! İnternetten izle link Bein Sports 2 canlı izle

BB Erzurumspor Çaykur Rizespor canlı izle! İnternetten izle link Bein Sports 2 canlı izle
Yeniden yükseldiği Süper Lig'deki ilk üç maçından 6 puan çıkaran BB Erzurumspor, son olarak Fernandao'yu kadrosuna katan ve yeni bir başlangıç isteyen Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Mavi beyazlılar rakibini yenerek üst sıralara doğru tırmanmak isterken Karadeniz temsilcisinde ise tek hedef 3 puan. Evine zaferle dönmek ve gelecek haftalar için umutlanmak isteyen Rize temsilcisi sadece kazanmayı düşünüyor. İki ekibin zorlu mücadelesi binlerce futbol severi de ekran başına kilitleyecek. Karşılaşmanın nasıl izlen

3 Ekim Cumartesi BB Erzurumspor Çaykur Rizespor maçı canlı izle haberi ile karşınızdayız. Yeniden yükseldiği Süper Lig'deki ilk üç maçından 6 puan çıkaran BB Erzurumspor, son olarak Fernandao'yu kadrosuna katan ve yeni bir başlangıç isteyen Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Mavi beyazlılar rakibini yenerek üst sıralara doğru tırmanmak isterken Karadeniz temsilcisinde ise tek hedef 3 puan. Evine zaferle dönmek ve gelecek haftalar için umutlanmak isteyen Rize temsilcisi sadece kazanmayı düşünüyor. İki ekibin zorlu mücadelesi binlerce futbol severi de ekran başına kilitleyecek. Karşılaşmanın nasıl izleneceği de merak konusu. BB Erzurumspor Çaykur Rizespor canlı izle ve İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.


 

BB Erzurumspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 


 


Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

BB Erzurumspor, Süper Lig'de Rizespor ile oynadığı iki karşılaşmada da rakibini mağlup edemedi (1B 1M).
Süper Lig'de oynadığı son beş iç saha maçının üçünü kaybeden BB Erzurumspor (2G), aynı sayıda mağlubiyeti daha önceki 10 karşılaşmada almıştı (4G 3B).
Deplasmanda 9 maçtır kaybeden Rizespor, Süper Lig'de devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.
Geride kalan üç haftada yakaladığı gol beklentisini en fazla aşan Süper Lig takımı BB Erzurumspor (2.95; 6 gol - 3.05 xG).
Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de yer alan ekipler arasında deplasmanda en az net gol pozisyonu yakalayan iki takımdan biri Rizespor (22; Göztepe ile eşit).
BB Erzurumspor bu sezon Süper Lig'de attığı altı golün dördünü ortayla kaydederken, şu ana kadar ligde hiçbir takım bu şekilde birden fazla gol atamadı.
Süper Lig'in ilk üç haftasında en fazla hava topu kazanan oyuncu, BB Erzurumspor forması giyen Petrus Boumal (17).
Bu sezon Süper Lig'in ilk üç haftasında da asist yapmayı başaran tek isim BB Erzurumspor forması giyen Emrah Başsan (toplam 3 asist).
Fernando Boldrin bu sezon Süper Lig'de Rizespor'un çektiği 31 şutun %52'sinde pay sahibi oldu (9 şut & 7 şut pası).
Rizespor'un Süper Lig'de attığı son yedi golün dördünde Fernando Boldrin'in doğrudan katkısı var (1 gol & 3 asist).




Yeni Malatyaspor - Antalyaspor muhtemel kadrolar

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Murat, Mina, Hasan, Kaan, Boumal, Obertan, Novikovas, Emrah, İbrahim, Rashad Muhammed

Alanyaspor: Gökhan, Emir Diaver, Meriah, Melnja, Moroziuk, Yasin, Baiano, Doğan, Boldrin, Michalak, Remy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.