BB Erzurumspor Galatasaray maçı canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan şifresiz

BB Erzurumspor Galatasaray maçı canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan şifresiz
Süper Lig'de son galibiyetini iki ay önce alan ve Kasımpaşa'dan sonra Alanyaspor'a da yenilerek 6 puan kaybeden Galatasaray, bir haftayı bay geçtiği için dört maça çıkan ve 7 puan toplayan BB Erzurumspor'a konuk oluyor. Sarı kırmızılılar kazanarak yükselişe geçmek ve ilerleyen haftalara moralli bakmak isterken mavi beyazlılar ise sürpriz peşinde. Taraftarlar da takımlarını bu zorlu mücadelede ekran başında desteklemek istiyor. BB Erzurumspor Galatasaray maçı canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle internette

Süper Lig'de son galibiyetini iki ay önce alan ve Kasımpaşa'dan sonra Alanyaspor'a da yenilerek 6 puan kaybeden Galatasaray, bir haftayı bay geçtiği için dört maça çıkan ve 7 puan toplayan BB Erzurumspor'a konuk oluyor. Sarı kırmızılılar kazanarak yükselişe geçmek ve ilerleyen haftalara moralli bakmak isterken mavi beyazlılar ise sürpriz peşinde. Taraftarlar da takımlarını bu zorlu mücadelede ekran başında desteklemek istiyor. BB Erzurumspor Galatasaray maçı canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan şifresiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

BB Erzurumspor Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.


 

BB Erzurumspor Galatasaray Bein Sports 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Fenerbahçe Galatasaray maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.



 

BB Erzurumspor Galatasaray maçı öncesi OPTA istatistikleri

BB Erzurumspor, Galatasaray ile oynadığı iki Süper Lig maçını kazanamadı (1B 1M) ancak rakibini ağırladığı tek karşılaşmadan 1 puan çıkarmayı başardı (Mart 2019'da 1-1).
Galatasaray, Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu son üç maçın ikisinde gol atamadı (1G 1B 1M) ancak son iki karşılaşmada kalesini gole kapattı (1G 1B).
BB Erzurumspor'un bu sezon Süper Lig'de kaybettiği 5 puan da iç sahada geldi (1B 1M).
Deplasmanda oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kazanan Galatasaray (3B 4M), tek galibiyetini bu sezonun ilk dış saha karşılaşmasında aldı (2-0 vs Başakşehir).
Süper Lig tarihinde karşılaştığı hiçbir İstanbul takımını mağlup edemeyen BB Erzurumspor (5B 5M), bu maçların tamamında gol yedi (toplam 14).
2020/21 Süper Lig sezonunda ceza sahası dışından en fazla gol yiyen takım Galatasaray (3). BB Erzurumspor'un ise şu ana kadar rakip filelere gönderdiği tüm goller ceza sahası içinden geldi (6).
Bu sezon Süper Lig'de çıktığı dört maçın üçünde birer asist yapan Emrah Başsan, BB Erzurumspor'un lig tarihinde Galatasaray'a attığı tek golde de pası veren isimdi (Mart 2019).
Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de attığı gollerin %83'ünde Radamel Falcao'nun doğrudan katkısı var (4 gol & 1 asist).
Mehmet Özdilek'in Süper Lig kariyerinde henüz mağlup edemediği teknik direktörler arasında en fazla karşılaştığı rakibi Fatih Terim (3B 3M).
Nisan 2011'den bu yana Süper Lig'de Galatasaray'ı yenemeyen Mehmet Özdilek (4B 6M), daha önceki altı karşılaşmada üç galibiyet almıştı (3M).


 

Galatasaray Alanyaspor muhtemel kadrolar


BB Erzurumspor: Farnolle, Mina, M.Uçar, H. Hatipoğlu, M. Albayrak, Boumal, İ. Akdaş, E. Başsan, G. Obertan, A. Novikovas, Ricardo Gomes

Galatasaray: Okan, Omar, Marcao, Luyindama, Saracchi, Ömer, Taylan, Belhanda, Babel, Emre, Falcao

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.