BB Erzurumspor Gaziantep FK canlı anlatım izle linki | İnternetten Bein Sports 1 canlı

BB Erzurumspor Gaziantep FK canlı anlatım izle linki | İnternetten Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de yeni hafta Erzurum'da başlıyor. Uzun süredir yaşadığı galibiyet hasretini Mesut Bakkal ile sonlandıran ve Yeni Malatyaspor'u yenen BB Erzurumspor, ligde zirveye oynayan ve kazanması halinde liderliğe oturacak olan Gaziantep FK'yı ağırlıyor. İki takım da kazanarak yeni yılın ilk galibiyetini almak amacında. Mücadele futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek.

Süper Lig'deki muhteşem performansını zirveye oturarak taçlandırmak isteyen Gaziantep FK, geçen hafta göreve getirdiği Mesut Bakkal ile ilk maçında galibiyetle tanışan BB Erzurumspor'a konuk oluyor. Güneydoğu ekibinde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken mavi beyazlılar ise Mesut Bakkal yönetiminden ikinci mücadelede de 3 puanla ayrılmak için hazırlıklar tamamlandı. İki takımın nefes kesecek mücadelesini televizyından izlemek isteyen taraftarlar ve futbol severler de internetten izleme alternatiflerini araştırıyor. BB Erzurumspor - Gaziantep FK canlı anlatım izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İnternetten Bein Connect 1 izleyebileceğiniz link de aşağıda bulunmaktadır.


BB Erzurumspor Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.
 


BB Erzurumspor Gaziantep FK maçı öncesi OPTA istatistikleri

BB Erzurumspor ile Gaziantep FK, Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşacak. İki ekip 2017/18 1. Lig play-off finalinde Süper Lig'e yükselme mücadelesi vermiş ve BB Erzurumspor seri penaltılar sonucunda en üst lige çıkma hakkı kazanmıştı.
Gaziantep FK, BB Erzurumspor'a rakip olduğu üç resmi maçta da galibiyet alamadı (2B 1M).
Süper Lig'de oynadığı son 12 maçın sadece birini kazanabilen BB Erzurumspor (3B 8M), tek galibiyetini son karşılaşmada aldı (3-1 vs Yeni Malatyaspor).
Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçını da kazanan Gaziantep FK, aynı sayıda galibiyeti daha önceki 16 dış saha karşılaşmasında alabilmişti (8B 5M).
Süper Lig'e verilen pandemi arasından bu yana Gaziantep FK'dan (41; 10G 11B 1M) daha fazla puan toplayan tek takım Beşiktaş (46; 15G 1B 6M).
Süper Lig'de çıktığı son iki maçta üç gole doğrudan katkı sağlayan Emrah Başsan (1 gol & 2 asist), daha önceki 17 karşılaşmada aynı sayıda golde pay sahibi olmuştu (3 asist). Bu sezon ligde Emrah'tan (5) daha fazla asist yapan tek isim Rachid Ghezzal (6).
Görev yaptığı son üç Süper Lig maçında da fileleri havalandıran Gaziantep FK orta sahası Alexandru Maxim (toplam 4 gol), profesyonel kariyerinde dört maçlık bir seri yakalayamadı.
Gaziantep FK'nın Süper Lig'de attığı son beş golün üçünde asisti yapan isim Kevin Mirallas'tı.
Süper Lig'de yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımları konuk ettiği son 10 maçın sadece birini kaybeden Mesut Bakkal (4G 5B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada o dönem Marius Sumudica'nın başında olduğu Kayserispor'dan aldı (Kasım 2017'de 1-2).
Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu dört maçın sadece birini kaybeden Marius Sumudica (2G 1B), tek mağlubiyetini gol sevinci yaşayamadığı tek karşılaşmada aldı (0-1 vs Gençlerbirliği).



 

BB Erzurumspor Gaziantep FK muhtemel kadrolar

BB Erzurumspor: Batuhan Ünsal, Cenk Ahmet, Teikeu, Gökhan Kardeş, Schwechlen, Obertan, Osman Çelik, Novikovas, Mitchell Donald, Emrah Başsan, Ricardo Gomes

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Olkowskii, Djilobodji, Tosca, Kana-Biyik, Güray Vural, Vetrih, Andre, Mirallas, Muhammet Demir, Dicko.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.