BB Erzurumspor Gençlerbirliği canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

BB Erzurumspor Gençlerbirliği canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Haftalardır kazanamama orucunu lider Alanyaspor karşısında sonlandıran Gençlerbirliği, son olarak eylül ayının sonunda Kayserispor mücadelesinde elde ettiği 3 puanın ardından kazanamayan BB Erzurumspor'a konuk oluyor. İki takımın mücadelesi pazar gününün startını verirken taraftarlar da ekran başına kilitlenerek gönül verdikleri kulübe destek verecek. Futbol severlerin ilgiyle takip edeceği kritik mücadelenin yayın bilgileri de merak konusu. BB Erzurumspor Gençlerbirliği canlı izle seçenekleri ve Bein Sport

Haftalardır kazanamama orucunu lider Alanyaspor karşısında sonlandıran Gençlerbirliği, son olarak eylül ayının sonunda Kayserispor mücadelesinde elde ettiği 3 puanın ardından kazanamayan BB Erzurumspor'a konuk oluyor. İki takımın mücadelesi pazar gününün startını verirken taraftarlar da ekran başına kilitlenerek gönül verdikleri kulübe destek verecek. Futbol severlerin ilgiyle takip edeceği kritik mücadelenin yayın bilgileri de merak konusu. BB Erzurumspor Gençlerbirliği canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link elde edebileceğiniz adres haberimizde yer alıyor.


 

BB Erzurumspor Gençlerbirliği maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 


 


BB Erzurumspor Gençlerbirliği maçı öncesi OPTA istatistikleri

BB Erzurumspor ile Gençlerbirliği, Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek. İki ekip, daha önce hiçbir resmi maçta da kozlarını paylaşmadı.
Süper Lig'in geride kalan bölümünde iç sahada topladığı üç puanı da beraberliklerle alan BB Erzurumspor (2M), daha önce ligde boy gösterdiği tek sezon olan 2018/19'un tamamında evinde üç beraberlik almıştı (6G 8M).
Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın sadece birini kazanabilen Gençlerbirliği (1B 5M), tek galibiyetini son karşılaşmada aldı (2-1 vs Alanyaspor). Alkaralar, Şubat 2020'den bu yana üst üste iki lig maçından galip ayrılamıyor.
Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 10 maçta sekiz puan toplayabilen Gençlerbirliği (2G 2B 6M), 3 puanlı sistemde ilk 11 karşılaşma itibarıyla 8 veya daha az puanı sadece 2017/18'de (8) almış ve o sezon küme düşmüştü.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla duran top golü yiyen üç takımın ikisi, BB Erzurumspor ve Gençlerbirliği (7; Trabzonspor ile eşit).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda en fazla top kapan takım (119; Gençlerbirliği) ile bu alanda en düşük sayıya sahip ekip (61; BB Erzurumspor) bu maçta karşı karşıya geliyor.
Bu sezon iç sahada 2+ gol katkısı yapan oyuncular arasında, takımının attığı gollere BB Erzurumspor forması giyen Arvydas Novikovas'tan daha büyük oranda katkı sağlayan bir isim yok (%80; 4/5).
Gençlerbirliği'nin Süper Lig'de attığı sekiz golün beşinde Daniel Candeias'ın payı var (3 gol & 2 asist). Portekizli oyuncu, bu sezon Başkent ekibinin formasıyla en fazla şut çeken (17), şut pası veren (19) ve rakip ceza sahasında topla buluşan (29) isim konumunda.
Süper Lig'de görev yaptığı son 15 maçta da kalesini gole kapatmayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir (toplam 26 gol), bunu en son Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada başarmıştı (Şubat 2020).
Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son dört maçı kazanamayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan (2B 2M), son galibiyetini Şubat 2019'da BB Erzurumspor karşısında almıştı (Ankaragücü'nün başında).



 

BB Erzurumspor Gençlerbirliği  muhtemel kadrolar

BB Erzurumspor: Farnolle, Cenk Ahmet Alkılıç, Hasan Hatipoğlu, Arturo Mina, Osman Çelik, Kaan Kanak, Obertan, Novikovas, İbrahim Akdağ, Rashad Muhammed, Ricardo Gomes

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Arda Kızıldağ, Zargo Toure, Halil İbrahim, Berat Özdemir, Soner Dikmen, Piris, Candeias, Stancu, Sio

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.