BB Erzurumspor Göztepe canlı izle - Bein Sports 2 internetten donmadan seyret

BB Erzurumspor Göztepe canlı izle - Bein Sports 2 internetten donmadan seyret
Süper Lig'de cumartesi günü Doğu Anadolu'da devam ediyor. Sezon iyi bir başlangıç yapamayan BB Erzurumspor ile Göztepe kozlarını paylaşıyor. İki takım da kazanarak hem ilerleyen haftalara umutla bakmak hem de alt sıralardan uzaklaşmak hedefi ile sahaya çıkacak. İki takım taraftarlarının da ilgiyle takip edeceği ve seyredeceği zorlu 90 dakikayı izlemek için araştırmalar da başladı ve gün boyunca da sürecek. BB Erzurumspor Göztepe canlı izle - Bein Sports 2 internetten donmadan seyret seçenekleri haberimizde

Süper Lig'de cumartesi günü Doğu Anadolu'da devam ediyor. Sezon iyi bir başlangıç yapamayan BB Erzurumspor ile Göztepe kozlarını paylaşıyor. İki takım da kazanarak hem ilerleyen haftalara umutla bakmak hem de alt sıralardan uzaklaşmak hedefi ile sahaya çıkacak. İki takım taraftarlarının da ilgiyle takip edeceği ve seyredeceği zorlu 90 dakikayı izlemek için araştırmalar da başladı ve gün boyunca da sürecek. BB Erzurumspor Göztepe canlı izle - Bein Sports 2 internetten donmadan seyret seçenekleri haberimizde yer alıyor.


BB Erzurumspor Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

BB Erzurumspor Göztepe maçı öncesi OPTA istatistikleri

BB Erzurumspor'un daha önce Süper Lig'de boy gösterdiği tek sezon olan 2018/19'da iki maçta da mağlup ettiği tek rakibi Göztepe'ydi.
BB Erzurumspor'a rakip olduğu iki Süper Lig maçını da kaybeden Göztepe, lig tarihinde en az üç kez karşılaştığı 48 takım arasında sadece Adalet (3B 1M) ve Gaziantep FK'yı (3B) mağlup edemedi.
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda oynadığı üç iç saha karşılaşmasını da kazanamayan BB Erzurumspor (1B 2M), daha önce tek sezonda en fazla dört maçlık bir galibiyet hasreti yaşamıştı (1B 3M).
Çıktığı son sekiz deplasman maçını kazanamayan ve ligde devam eden en uzun serinin sahibi olan Göztepe (3B 5M), bu sezon oynadığı üç karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda gole çevirme yüzdesi en yüksek takım Göztepe (%25; 10/40). Kalesine gelen şutların .4'ü gole dönüşen BB Erzurumspor'dan (11/67) daha yüksek bir yüzdeye sahip tek ekip ise Beşiktaş (.6; 9/51).
Geçen sezon Süper Lig'e yükselen takımlara rakip olduğu maçların hiçbirini kazanamayan tek takım Göztepe'ydi (4B 2M).
Bu sezon Süper Lig'de ofsayt bayrağına en az yakalanan iki takım bu maçta karşı karşıya geliyor (altışar).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan iki oyuncudan biri konumundaki Emrah Başsan (3; Caner Erkin ile birlikte), BB Erzurumspor'un attığı altı golün yarısında pası veren isimdi.
BB Erzurumspor'un Süper Lig tarihinde Göztepe'ye attığı üç golde de asisti yapan isim Emrah Başsan'dı.
Göztepe'nin deplasmanda attığı son üç Süper Lig golünün ikisinde Soner Aydoğdu'nun doğrudan katkısı var (1 gol & 1 asist).


 

BB Erzurumspor Göztepe maçı ilk 11'ler

BB Erzurumspor: Farnolle, Cenk Ahmet, Arturo Mina, Teikeu, Schwechlen, Obertan, İbrahim Akdağ, Emrah Başsan, Mitchell Donald, Hamroun, Ricardo Gomes.


Göztepe: İrfan Can, Gassama, Atınç, Mihojevic, Berkan Emir, Soner Aydoğdu, Mossoro, Guilherme, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, Brown Ideye.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.