Becao ne zaman sahalara dönecek? Yeni sakatlık sonrası tarih belli oldu

Becao ne zaman sahalara dönecek? Yeni sakatlık sonrası tarih belli oldu
Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Becao, Hatayspor maçında ilk 11 başlamasının ardından oyunun son bölümünde çıkmıştı. Brezilyalı futbolcunun yeni bir sakatlığı daha olduğu öğrenildi. Peki, Becao ne zaman sahalara dönecek? İşte detaylar...

Uzun süre sahalardan uzak kalarak Fenerbahçe forması giyemeyen Becao, Hatayspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada İsmail Kartal tarafından ilk 11'e alınmıştı. Sambacının tam form tutum son 10 haftada katkı vermesi beklenirken flaş bir gelişme daha yaşandı. Deneyimli futbolcunun tendonunun yanında bulunan kas grubunda Grade 2A yırtık tespit edildi. Bu gelişme sonrasında taraftarlar da durumunu öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki, Becao sahalara ne zaman dönecek? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Becao ne zaman sahalara dönecek?

Fenerbahçe'nin sezon başında önemli bir maliyetle kadrosuna kattığı Becao, ikinci kez ciddi bir sakatlık geçirdi. Brezilyalı stoperin 3 hafta sonra sahalara dönebileceği konuşuluyor. Union Saint Gilloise karşılaşmalarını kaçıracak deneyimli yıldızın ligde ise Pendikspor, ve Trabzonspor maçlarında forma giymesi beklenmiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.