Belhanda Al Hilal yolcusu!

Belhanda Al Hilal yolcusu!
Galatasaray'da Belhanda defteri kapanıyor. Faslı futbolcu daha önce reddettiği Arap kulüplerine bu kez kapısını açtı. Daha önce Gomis'i transfer eden Al Hilal bu kez 30 yaşındaki oyuncuya talip.

Geldiği günden bu yana performansı sürekli tartışma konusu olan ve aldığı maaş gündemden düşmeyen Younes Belhanda ile yollar ayrılıyor. Faslı yıldız daha önce kendisine ilgi gösteren Arap kulüplerinin ilgisine artık sıcak bakıyor. Bu gelişmeler sonrasında devreye giren Al Hilal, girişimlere de başlayacak. Gözden çıkarılacak bedel ise 5 milyon euro.
 


Al Hilal önde

Almountakhab.com adlı internet sitesinin konu ile ilgili okuyucularıyla paylaştığı haber şu şekilde; "Al Hilal kulüp yönetimi, Türk takımı Galatasaray'ın Faslı milli futbolcusu Younes Belhanda için görüşmelere başlıyor. Öte yandan transferin perde arkası da netleşti... Buna göre Suudi takımı Al Hilal, yıldız orta saha oyuncusu için 5 milyon euro kenara ayırdı. Avrupa'da Belhanda'ya talip olan birçok kulüp, bu miktarı veremiyor ve Al Hilal, çoğunun önünde gözüküyor."

belhanda


8 milyon euroya geldi

30 Haziran 2017 tarihinde Galatasaray'a büyük umutlarla imza atan ve 8 milyon euro bonservis bedeli ödenip çeşitli bonus vaatlerinin yanında yılda 3.350 milyon euro maliyeti bulunan Younes Belhanda, çıktığı 96 maçta 12 gol atıp 22 de asist yaptı. Performansından çok davranışları ve gördüğü kartlarla konuşulan deneyimli orta saha oyuncusunun yerine gelecek isim de merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.