Belhanda'da büyük hayal kırıklığı!

Belhanda'da büyük hayal kırıklığı!
Yüksek maaşlı oyuncularından kurtulmayı hedefleyen Galatasaray'da ülkesi Fas'ı Rusya'da temsil eden Belhanda'nın vasatı aşamaması yönetimi zor duruma düşürdü. Afrika temsilcisi iki maçta puanla tanışamzken evine erken dönüyor.

UEFA'dan yediği ceza ile birlikte imzaladığı yapılandırma anlaşması dahilinde satabildiği futbolcudan gelen gelire göre transfer yapabilecek olan Galatasaray'da en çok umutlu olunan isim Belhanda hayalleri suya düşürdü.

Sezon başında 8.5 milyon euro bonservis ile birlikte 3 milyon 350 bin euro yıllık ödeme vaad edilen Faslı futbolcunun Rusya'daki Dünya Kupası'nda performans gösterememesi transferi de zorlaştırdı.

Galatasaray'ın 10 numarası yaşından dolayı Çin ve Katar'a gitmeye sıcak bakmazken Avrupa'dan ödenen bonservis veya daha fazlasına bir teklif geleceğine ihtimal verilmiyor.

Belhanda bilindiği üzere en parlak döneminde Dinamo Kiev tarafından 8 milyon euroya satın alınmıştı.

younes

28 HAZİRAN'DA SEZONU AÇIYOR
Şampiyon G.Saray, yeni sezon için 28 Haziran Perşembe günü Florya'da buluşacak. 1 Temmuz Pazar günü İsviçre'nin Zürih kentine giderek, sezon öncesi yurt dışı kamp programının ilk etabını gerçekleştirecek.12 Temmuz Perşembe günü oynayacağı özel maçın ardından İstanbul'a dönecek. (Sabah).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.