Belhanda'nın alternatifi Abdenasser El Khayati mi

Belhanda'nın alternatifi Abdenasser El Khayati mi
Younes Belhanda'yı göndermeyi planlayan ve gelecek teklifleri bekleyen Galatasaray'da Faslı futbolcunun boşluğunu vatandaşı dolduracak. Cimbom'un El Khayati ile ilgilendiği öne sürüldü.

Ligin ikinci yarısında şampiyonluk mücadelesi verecek olan Galatasaray kadrosuna yapmaya başladığı takviyelere bir yenisini daha eklemek istiyor. Belhanda'nın yüksek yıllığı ve bonservis getirmesi muhtemel isimlerden biri olması Faslı futbolcunun ayrılmasını güçlendiriyor. Bu konuda araştırmalarını da yapan sarı kırmızılıların Hollanda'da ADO Den Haag forması giyen El Khayati ile ilgilendiği iddia edildi.

Bu sezon 15 maçta 5 asistle oynayan Afrikalı futbolcu düşük performansı sonrasında kesin olarak gönderilmek isteniyor. Yerini ise ADO Den Haag'dan vatandaşı ve arkadaşı olan El Khayati'nin doldurması konusunda çalışmaların başladığı öne sürüldü. Faslı futbolcu Eredivise'de çıktığı 16 maçta 12 gol kaydeden ve 5 asist yaptı. Sorulu bir oyuncu da olmayan El Khayati'nin bu bakımdan da Belhanda'ya göre ön plana çıktığı öğrenildi.

Bedeli 4 milyon euro
Takımıyla birlikte Belek'te bulunan tecrübeli futbolcu daha önce yaptığı açıklamada; 'Kariyerime bu zamana kadar para odaklı düşünmedim ama artık düşünmem gerekiyor. İyi bir teklif alırsam değerlendirebilirim' ifadelerini kullanmıştı. Kulübü ise El Khayati'nin bedelini 3.5-4 milyon bandında belirledi. ADO Den Haag'ın geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile oynadığı hazırlık maçını birçok takımın scoutlarının izlediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.