Belhanda resti çekti! 'Bonservisimi verin gideyim'

Belhanda resti çekti! 'Bonservisimi verin gideyim'
Yüksek bonservis ve maaş la imza attığı Galatasaray'da sürekli olarak tartışılan ve sözleşmesinin bitmesine kısa bir süre kalan Belhanda'dan rest geldi. Faslı futbolcu kendisini bedava almak isteyen Arap takımlarının elini güçlendirmek adına Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede, net bir ifade kullandı ve "Bonservisim verilmedikçe bir yere gitmem" dedi.

Afrıquesports'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Şubat'ta oynanan Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Belhanda'ya 150 bin euro para cezası verdi. Faslı futbolcunun da "6 ay sonra mı ceza veriyorsunuz? Beni göndermek için mi korkutmaya çalışıyorsunuz?" şeklinde rest çektiği de belirtildi.

Maliyeti 10 milyon euro
Galatasaray, Younes Belhanda'yı satarak yeni transferler için bütçe oluşturmanın planlarını yapıyor. 2017 yılında Kiev'den bonuslarla birlikte 10 milyon euro karşılığında Cimbom'a transfer olan Belhanda için sarıkırmızılı kulüp en az 5 milyon euro bonservis geliri bekliyor. Primlerle birlikte yıllık 4 milyon euro maliyeti bulunan oyuncuyla orta noktada buluşulabileceği belirtiliyor. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.