Beşiktaş'a İranlı golcü: Alireza Jahanbakhsh!

Beşiktaş'a İranlı golcü: Alireza Jahanbakhsh!
Transfer sezonu açılmamasına rağmen çalışmalarını sürdüren ve takımı gençleştirme yoluna gidecek olan Beşiktaş'ta gündeme AZ Alkmaar'ın İranlı santraforu Alireza Jahanbakhsh geldi.

Geçtiğimiz günlerde kurmaylarıyla birlikte Londra'nın yolun tutan Başkan Fikret Orman'ın Talisca için görüşmelerde bulunacağı öne sürülmüştü. Orman'ın ilk görüştüğü isminse AFFG&Wasserman menajerlik şirketinin İran asıllı yöneticisi Amir Hashemi olduğu belirtildi.

21 gol ü var
Başkan Orman'ın akşam yemeğinde görüştüğü Hashemi ile Hollanda'nın AZ takımında forma giyen sağ kanat oyuncusu Ali Rıza Şahinbaş (Alireza Jahanbakhsh) olduğu iddia edildi. AZ formasıyla 21 gol atan ve 12 asist yapan 24 yaşındaki İran asıllı oyuncunun Beşiktaş forması giymesi için ilk adımların da atıldığı gündeme getirildi.

Alireza Jahanbakhsh Beşiktaş

Alireza Jahanbakhsh kimdir?
11 Ağustos 1993 tarihinde Jirandeh'te dünyaya gelen Alireza Jahanbakhsh, futbola İran ligi ekiplerinden Damash'ın alt yapı takımlarında başladı ve bu kulüpte profesyonel oldu. İlk yurt dışı deneyimini NEC Nijmegen ile yaşan golcü oyuncu ardından AZ Alkmaar'ın yolunu tuttu. İranlı yıldızın milli takımda da 34 maçta 4 golü bulunuyor. Jahanbakhsh ayrıca sağ kanat, sol kanat ve 10 numara bölgelerinde de oynayabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum