Beşiktaş'a Karius'tan da kötü haber

Beşiktaş'a Karius'tan da kötü haber
Pandemi sebebiyle ara verilen Süper Lig'de Beşiktaş ile sözleşmesini alacakları karşılığında tek taraflı fesheden Loris Karius'tan kötü haber geldi. Konuyu UEFA'ya taşıyan Alman kaleci için Beşiktaş tarafından ödeme yapması kararı verildi.

Forma giydiği ilk andan gittiği güne kadar sürekli tartışılan ve beklentilerin altında kalan Loris Karius, koronaviürs sebebiyle ara verilen ligde sözleşmesini alacaklarına karşılık olarak tek taraflı feshedip İstanbul'dan ayrılmıştı. Konuyu da UEFA'ya taşımıştı.

UEFA, pandemi döneminde kulüplere tavsiye yazısıyla oyuncularla alacakları konusunda karşılıklı görüşerek anlaşmalarını önermişti. Bu durumdan sonra oluşan kanı, UEFA’nın geciken ödemelerden kaynaklanan sıkıntılarda kulüplerden yana tavır alacağı yönündeydi ancak durum öyle olmadı. UEFA’nın gönderdiği yazıda, Beşiktaş’a Karius’un alacaklarının dışında bir yükümlülük maddesi bulunmuyor. Siyah beyazlı yönetim, önümüzdeki günlerde Alman kalecinin menajerleriyle görüşüp bir ödeme planı hazırlayacak. (TRT Spor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.