Beşiktaş'a sambacı forvet: Ze Luis

Beşiktaş'a sambacı forvet: Ze Luis
Porto’nun başarılı forveti Ze Luis’in menajeri Jose Fouto, “Beşiktaş harika bir kulüp ve bunu herkes çok iyi bilir” ifadelerini kullanarak transfere olumlu baktı.

Burak'ın ayrılığının ardından golcü arayışlarına hız veren siyah-beyazlıların listesindeki isimlerden biri olan Ze Luis'le ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği isimlerden olan golcü oyuncu Ze Luis'in menajeri Jose Fouto'dan siyah-beyazlılarla ilgili açıklama geldi. Beşiktaş'ın bu futbolcuya ilgisi olduğunu açıklayan Fouto, "Evet, Beşiktaş tarafında bir ilgi var. Ciddi bir müzakereye girmeden kısa bir görüşme oldu" dedi ve şöyle devam etti:

Kiralama teklifi yapılacak
"Ben Porto'nun ne düşündüğünü onlara söyledim. Beşiktaş, Türkiye ve Avrupa'da büyük bir kulüp. Ze Luis'in de Porto ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş'ın bu ilgisine çok teşekkür ediyoruz. Kendileriyle ilk temas sağlandı. Önümüzdeki günlerde neler olur, hep birlikte bekleyip göreceğiz" diye konuştu. Jose Fouto, Ze Luis'in Beşiktaş ile ilgili olarak olumlu düşüncelere sahip olduğunu da sözlerine ekledi. Siyah-beyazlı yöneticilerin Porto kulübüyle temasa geçerek kiralama teklifi sunacakları öğrenildi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.