Beşiktaş Ademola Lookman ile ilk teması gerçekleştirdi! Ademola Lookman kimdir?

Beşiktaş Ademola Lookman ile ilk teması gerçekleştirdi! Ademola Lookman kimdir?
Bu sezonki kötü sonuçları gelecek sezon affetirmek isteyen Beşiktaş'ta doğru transferler için çalışmalar başladı. Siyah beyazlılar Leipzig forması giyen Ademola Lookman'ı listesine aldı ve temaslar başladı.

Yeniden başlayacak olan Süper Lig'de şampiyonluk şansı çok az olan Beşiktaş'ta yeni sezonun hazırlıkları sürüyor. Ekonomik olarak zor günler geçirmesine rağmen bütçesine uygun isimleri kadrosuna katmayı planlayan Kartal'da gündeme gelen son isim Ademola Lookman oldu. Nijerya asıllı İngiliz futbolcunun transferi için girişimlere başlayacak olan siyah beyazlılar, genç oyuncuyu kiralamak istiyor.
 


Ademola Lookman kimdir?

29 Ekim 1997 tarihinde İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya geldi. Tam adı Ademola Olajade Alade Aylola Lookman'dır. Nijerya vatandaşlığı bulunmaktadır. Futbola Charlton'da başladı. Profesyonel kariyerine de burada adım attı. İlk transferini Everton ile yaptı. 8.8 milyon euro karşılığında mavi beyazlılara imza attı. Buradan da ilk yurt dışı deneyeimini gerçekleştireceği Leipzig'e gitti. Bonservisi Alman ekibi tarafından 18 milyon euroya satın alındı. 2024'e kadar kontratı bulunan 22 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 13.5 milyon euro.
 

Ademola Lookman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.