Beşiktaş Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda kadrolar belli oldu mu

Beşiktaş Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda kadrolar belli oldu mu
irlanda ve Karadağ ile oynanan iki hazırlık maçı sebebiyle ara verilen Spor Toto süper Lig'de 27. hafta mücdeleleri oynanmaya devam ediyor. Beşiktaş ve Alanyaspor bu kez tarihlerinde 4. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş şampiyonluk mücadelesini sürdürebilmek adına yarın Trabzonspor ile oynayacak Galatasaray'a karşı psikolojik avantaj sağlamak için kazanmak istiyor. Peki Beşiktaş - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yıldız oyuncularının cezalı olmasına rağmen zirve mücadelesini elden bırakmayan Beşiktaş bu hafta kritik bir maça çıkıyor. Akdeniz temsilcisi Alanyaspor ile evinde oynayacak olan kara kartal daha önce rakibine evinde hiç yenilmedi. Bu ünvanını sürdürmek amacında olan Beşiktaş maçı kazanarak üst sıralara yaklaşmak ve umudunu ilerleyen haftalara taşımak isriyor. Ligde daha önce 3 kez maç yapan iki takım sırasıyla 3. ve 13. ısrada bulunuyor. Günler öncesinden büyük bir bölümü tükenen Beşiktaş - Alanyaspor maç biletleri kaç lira?

BEŞİKTAŞ - ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş-Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasını hakem Barış Şimşek yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Kemal Yılmaz ile Mehmet Metin iken dördüncü hakem Bahattin Şimşek. Beşiktaş - Alanyaspor maçı BeIN Sport 1 kanalı ve BeIN Connect üzerinden canlı yayınlanacak.

4. randevu
Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ile Süper Lig'de 4. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, ligde mücadele hakkını geçen sezon yakalayan rakibiyle oynadığı 3 karşılaşmayı da kazandı. 2016-2017 sezonunda Alanyaspor'a iki lig maçında da 4-1'lik skorlarla üstünlük kuran Beşiktaş, bu sezonki ilk müsabakada da deplasmanda 2-1 galip geldi. Rakibine 3 karşılaşmada toplam 10 gol atan Beşiktaş, 3 gol yedi.

beşiktaş alanya

Beşiktaş'ta son dakika
Beşiktaş'ta kart cezalısı oyuncular Ricardo Quaresma, Gary Medel ve Adriano Correia, bugünkü mücadelede oynayamayacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kartın yanı sıra rakibine yaptığı hareketlerden dolayı 5 maç ceza alan Quaresma, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir mücadelelerinin ardından Aytemiz Alanyaspor karşısında da takımını yalnız bırakacak.

Medipol Başakşehir ile oynanan maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Medel ile Adriano da müsabakada görev alamayacak. Siyah-beyazlı ekipte Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Dusko Tosic, Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan bugünkü karşılaşmada sarı kart görürse, 28. haftadaki Göztepe maçında cezalı duruma düşecek.

Bilet fiyatları belli oldu
Beşiktaş, Süper Lig’in 27. Haftasında 31 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Vodafone Park’da Alanyaspor ile karşılaşacaktır.
Bilet Fiyatları
Kategori 1 : 245TL
Kategori 2 : 225TL
Kategori 3 : 195TL
Kategori 4 : 170TL
Kategori 5 : 150TL
Kategori 6 : 135TL
Kategori 7 : 90TL
Kategori 8 : 80TL
VIP : 650TL
1903 A-E BLOK : 650TL
1903 B - D BLOK : 700TL
1903 C BLOK : 750TL
0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.