Beşiktaş Ankaragücü canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Beşiktaş Ankaragücü canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de hafta İstanbul'da açılıyor. Son haftalardaki formuyla dikkat çeken Beşiktaş, evinde küme düşme hattındaki Ankaragücü'nü ağırlıyor. Siyah beyazlılar rakibi karşısında kayıp vermeden yoluna devam etmek ve üst sıraları zorlamak istiyor. Sivasspor - Galatasaray karşılaşması öncesinde de umudunu yitirmemeyi hedefliyor. Sarı lacivertliler ise zor deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek ateş hattında bir nebze de olsa nefes almak amacında. Beşiktaş Ankaragücü canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı

Süper Lig'de hafta İstanbul'da açılıyor. Son haftalardaki formuyla dikkat çeken Beşiktaş, evinde küme düşme hattındaki Ankaragücü'nü ağırlıyor. Siyah beyazlılar rakibi karşısında kayıp vermeden yoluna devam etmek ve üst sıraları zorlamak istiyor. Sivasspor - Galatasaray karşılaşması öncesinde de umudunu yitirmemeyi hedefliyor. Sarı lacivertliler ise zor deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek ateş hattında bir nebze de olsa nefes almak amacında. Beşiktaş Ankaragücü canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.



Beşiktaş Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Beşiktaş
 


Beşiktaş Ankaragücü maçı öncesi OPTA istatistikleri

Beşiktaş, Ankaragücü'nü konuk ettiği son 30 Süper Lig maçının 29'unu (1M) ve son 11 karşılaşmayı kazandı.
Beşiktaş ile oynadığı son 23 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Ankaragücü (4B 18B), tek galibiyetini Şubat 2011'de evinde aldı (1-0).
Son beş iç saha maçında sekiz puan bırakan Beşiktaş (2G 1B 2M), bu sezon daha önce evinde oynadığı yedi Süper Lig karşılaşmasında sadece dört puan kaybetmişti (5G 2B).
Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kaybeden Ankaragücü, daha önceki sekiz karşılaşmada tek yenilgi almıştı (2G 5B).
2019/20 Süper Lig sezonunda en fazla duran top golü bulan takım Beşiktaş (17). Ankaragücü ise kalesinde en fazla kafa golü gören ekip (10).
Bu sezon Süper Lig'de en az net gol pozisyonuna giren (33) ve en düşük gol beklentisinde kalan (26.44 xG) takım Ankaragücü.
Ankaragücü karşısında sahaya çıktığı son dört Süper Lig maçında beş gol atan Burak Yılmaz, sadece bu sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.
Devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Kevin-Prince Boateng, iç sahada çıktığı iki Süper Lig maçında da gol atmayı başardı.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla top kapan (Stelios Kitsiou; 70) ve en fazla uzaklaştırma yapan (Ante Kulusic; 140) oyuncular Ankaragücü forması giyiyor.
Mustafa Reşit Akçay, teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş'a rakip olduğu yedi Süper Lig maçından sadece bir puan çıkarabildi (1B 6M).

Ankaragücü


Beşiktaş - Ankaragücü muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Karius, Lens, Vida, Ruiz, Caner, Elneny, Atiba, Boyd, Boateng, N'Koudou, Burak

Ankaragücü: Ricardo, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Atila, Lukasik, Faty, Lobzhanidze, Michalak, Rodrigues, Orgill

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum