Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Fenerbahçe'ye sert tepki

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Fenerbahçe'ye sert tepki
Beşiktaş başkanı Fikret Orman Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Orman, Avrupa'da çok büyük işler yaptıklarını, Bayern karşısında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını belirtirken, "Göreceksiniz bu sene şampiyon olacağız. " dedi. Orman, ayrıca Fenerbahçe'nin yayınladığı derbi videosunda çalan müziğe de sert tepki gösterdi.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, kulübün Divan Kurulu toplantısında konuştu, şampiyonluk iddiasında bulundu. Orman ayrıca Fenerbahçe'nin yayınladığı derbi videosunda çalan mizkle ilgili olarak da Fenerbahçe Kulübü'ne tepki gösterdi. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'nin videosunda, Bayern Münih'in Beşiktaş'a attığı gollerden sonra çalan müzik yer almıştı. 

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

Mart ayında 2 ezeli rakibimiz UEFA ile görüşecek. Niye çağırıyor UEFA? Çok mu özledi? Beşiktaş'ı neden çağırmıyor mesela. Bizim UEFA ile problemimiz olduğunu hiç duydunuz mu?

Bizim net borcumuz 1 milyar 710 milyon TL. Geçen yıl futbol yatırımları şirketi kâr etti. Herkese açığız. Bana ve arkadaşlarıma çok rahat ulaşabiliyor insanalr. Beşiktaş'la ilgili bir fikri olan varsa gelsin bize söylesin. Bütçeyi kontrol etmek için bir departman oluşturmayı düşünüyoruz. 

"Bayern Münih maçında şanssız bir mağlubiyet aldık"
Çok umutlu gittik ama şanssızdık. Yapacak bir şey yok. Turu kaybedebiliriz ama İstanbul'da Bayern Münih'i yeneceğimizi düşünüyoruz. Biz de hocamız da çok mütevaziyiz. Bu takım stadı olmadan şampiyon oldu. Geçen sene 2. kez olduk. UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıktık, penaltılarla elendik. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan lider çıktık. Biz bir mağlubiyetle karışacak bir kulüp değiliz. Bir mağlubiyetin ardından içte de dışta da bir şeyler başlıyor, görüyorum. 

Yarın çok önemli bir maçımız var. Bu maça çıkmadan önce son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş'ı alkışlamamız gerekir. Dün Şenol Hocaya da söyledim. Bizim sermayemiz dürüstlük, emek, çalışmadır.

"Şampiyon olacağız"
Beşiktaş gidiyormuş da hoca arıyormuş! Biz geçen sezon Metin Albayrak'la konuşmuşuz, hocayı göndermeye karar vermişiz! Yahu Beşiktaş'ta bizim olduğumuz dönemde hangi sözleşmeyi bozduk biz? Slaven Bilic'le, Samet Aybaba'yla sözleşme yaptık sonuna kadar gittik. İçimizde de ayrıca bunları köpürten insanlar var. Şenol Güneş dünyanın en çalışkan en namuslu insanıdır. Göreceksiniz bu sene yine şampiyon olacağız.

"Fulya'ya yeni yatırım yapacağız"
Fulya'da büyük sıkıntı var. Bazı marketlere kiraya verilip Beşiktaş gelir elde edecekti. İflas eden de şirketler var. Bazı paraları alamadık. Oraya yeniden bir çarşı oluşturmamız lazım. 3-4 milyon dolarlık bir yatırım gerekiyor. Yoksa kira gelmez. Yatırım olmazsa o Fuylya göz göregöre çöp haline geliyor. Senelik 4,5 milyon dolar kira kaybımız var. Yapılan bazı anlaşmalar TL'ye endeksli yapıldığı için oradan da zararımız var. Orayı tekrar canlandırmak için yatırım yapmamız şart. 

"12 bin kişilik salon yapacağız"
Akatlar'da bir salon yapmak istiyorduk. İzni çıkmak üzere. Bugüne kadar izin çıkmadığı için söylemek istemedim. Bu çok amaçlı kompleksin içinde 12 bin kişilik bir basketbol salonu var. 2500 kişilik iki salon ve boks, atletizm gibi sporlar için de salonlar olacak. İzin çıktıktan sonra detaylı bilgi tabii ki vereceğiz.

100 milyon taraftar projemiz devam ediyor. İyi gidiyoruz. Marka değerimizi dünyada artırmak, sponsorluklar ve taraftar sayımızı artırmak için yapıyoruz bunu. Yine Uzak Doğu'ya gideceğiz ve hazırlık maçları yapacağız. Rakiplerimiz Barcelona, Manchester United yıllar önce bu işe başladı.

Fenerbahçe'ye tepki!
(Fenerbahçe'nin yayınladığı derbi videosunda çalan müzikle ilgili olarak) Hafta sonu maç yapacağız, rakibimiz (Fenerbahçe) Bayern Münih gol attıktan sonra kullandığı müziği kullanıyor.  Bunlar yakışmıyor. Bazı arkadaşlarımız Vardar Ovası kullanalım diyor ama yakışır mı bu bize?

Derbiyle iligili "Ölüm kalım maçı" diyorlar. Kınıyorum. Benim hocama da ceza vermek için, Şenol Güneş'e de ceza vermek için olayların içine çekiyorlar bizi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.