Beşiktaş bir kez daha Yevhen Konoplyanka için devrede

Beşiktaş bir kez daha Yevhen Konoplyanka için devrede
Larin'in formssuzluğu ve kontratındaki belirsizlik ile N'Koudou'nun sakatlığı nedeniyle sol kanatta sıkıntı yaşayaan Beşiktaş, bu bölgeye takviye yapabilmek adına kolları sıvadı. İlk adreslerden biri de daha önce birçok kez gündeme gelen Yevhen Konoplyanka oldu.

Zaman zaman Beşiktaş'ın gündemine gelen Yevhen Konoplyanka konusunda sıcak gelişmeler yaşanabilir. Bir dönem Schalke 04 ve Sevilla gibi takımlarda da forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusu için Ukrayna basınından önemli bir iddia gündeme geldi. Haberlerde "Yevhen Konoplyanka, Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Konoplyanka'nın Shakhtar Donetsk ile yolları ayrılacak" ifadelerini kullanıldı. Haberin detayında ise Beşiktaş'ı ilgilendiren kısma ver verildi.


Golü ve asisti yok

Tecrübeli kramponun, yeni adresinin İstanbul olabileceği, Beşiktaş'a gelmesinin sürpriz sayılmayacağı yorumu yapıldı. Siyah-beyazlı kulübün, Konoplyanka'yı daha önce de sık sık istediği hatırlatıldı. Beşiktaş'ın Ukraynalı sol kanat oyuncusu için bonservis ödemeyecek olmasının transferdeki en büyük artısı olacağı da kaydedildi. Bu sezon Shakhtar ile sadece 2 maçta forma giyen Konoplyanka, gol ya da asist üretemedi. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.