Beşiktaş bu sezondan ders almadı! Yine sakatlığı çok olan bir futbolcu gündemde

Beşiktaş bu sezondan ders almadı! Yine sakatlığı çok olan bir futbolcu gündemde
 DAMGA Editörü
Dün akşam konuk olduğu Gaziantep FK deplasmanından 2-0'lık yenilgi ile ayrılan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlılar birçok ismi listeye eklerken bir futbolcunun sakatlık sicili herkesi şoke etti.

Gelecek sezon şampiyonluğa oynamak isteyen Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik heyet ve yönetimin hedefindeki ilk bölge ise stoper. Sezon başında alınan isimlerin yanı sıra kiralanan Joe Worrall'un istenen seviyede olmamasının ardından Necip Uysal bu bölgeye geçmiş ve rakiplerinden çok daha iyi bir performans göstermişti. Samet Aybaba'nın başında olduğu izleme ekibi de birçok yıldızı gündemine aldı. Timothy Fosu-Mensah da söz konusu futbolcular arasında bulunuyor.

Sakatlık sicili kabarık

Daha önce adı Trabzonspor ile anılan ve şu an Bundesliga lideri Leverkusen'in kadrosunda bulunan Timothy Fosu-Mensah, için Beşiktaş devreye girdi. Ancak Hollandalı futbolcunun sakatlık geçmişi herkesi düşündürüyor. bu sezon başında alınan Rebic, Chamberlain ve Amartey gibi isimlerin uzun süre sahalardan uzak kalmış olması taraftarları endişelendiriyordu ve nispeten de sorunlar can sıkmaya yetti. Ancak Mensah'ın listeye eklenmesi yönetimin hatalardan ders almadığı şeklinde yorumlandı.

Çok az maça çıktı

Gana asıllı oyuncu bu sezon hiç süre bulamazken uzun bir dönem sahalardan uzak kaldı. Ocak ayında kadroda yer aldı ancak yede kulübesinden çıkamadı. 17 Şubat tarihinden bu yana da kadroya alınmıyor. Bin dakikanın üzerine en son 2017-18 sezonunda çıktı. Crystal Palace formasıyla 181 dakika sahada kaldı. Son 6 sezonda oynadığı toplam maç sayısı 26 civarında. Bu da sezon başına 4.5 maça tekabül ederken özellikle son 3 sezonda yeşil sahada kaldığı zaman dilimi korkutucu derecede az.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.