Beşiktaş Denizlispor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki

Beşiktaş Denizlispor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki
Dün Gaziantep'te sona eren cumartesi gününün ardından bugün de kritik mücadeleler oynanacak. Onlardan birinde Beşiktaş ile Denizlispor kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Beşiktaş Denizlispor canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de 11'inci hafta karşılaşmaları İstanbul'da sona eriyor. Beşiktaş evinde Denizlispor ile karşılaşacak. Siyah beyazlılar elendiği Avrupa Ligi'nin ardından lige sımsıkı sarılıp taraftarına kendisin affettirmek ve 3 puan almak istiyor. Denizlispor ise İstanbul deplasmanından puan ya da puanlar alma hedefi ile sahaya çıkacak. Beşiktaş Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Beşiktaş Denizlispor canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.
 


 

Beşiktaş Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

9 kasım iddaa tahminleri

 

Beşiktaş Denizlispor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Beşiktaş Denizlispor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Beşiktaş Denizlispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Süper Lig'de Denizlispor ile karşılaştığı 38 maçın sadece dördünü kaybeden Beşiktaş (26G 8B), rakibine karşı son sekiz maçında sahadan galip ayrıldı.
Beşiktaş ile Süper Lig'de karşılaştığı son 24 maçın sadece birini kazanan Denizlispor (1G 6B 17M), rakibini Ağustos 2004'ten bu yana mağlup edemiyor.
Denizlispor'u ağırladığı 19 maçın 18'inde yenilmeyen Beşiktaş (14G 4B 1M), sadece kaybettiği karşılaşmada gol atamadı. 5 Mayıs 1996'da oynanan ve Denizlispor'un bu deplasmandaki tek galibiyeti olan maç (0-4), Ersun Yanal'ın profesyonel kariyerinin ilk galibiyeti ve Christoph Daum'un Beşiktaş'taki ilk döneminin sonu olmuştu.
Beşiktaş, Süper Lig'de iç sahada 16 maçtır yenilmiyor (11G 5B) ve rakiplerine 33 maçtır gol atıyor (toplam 80, maç başına 2,4 gol). Beşiktaş'ın evindeki 33 maçlık gol atma serisi; hem kendi tarihinin Süper Lig'deki en uzun, hem de Süper Lig tarihinin en uzun üçüncü serisi konumunda.
Deplasmandaki son Süper Lig maçında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup eden Denizlispor, Mart 2009'dan bu yana üst üste iki dış saha maçı kazanamıyor. Horozlar, o süreçteki iki galibiyeti de 2-0'lık skorla almıştı (vs Trabzonspor & Başakşehir).
Denizlispor bu sezon Süper Lig'de Ankaragücü'nün (7 & 32) ardından en az gol atan  ve isabetli şut çeken takım (9 & 33).
Bu sezon Süper Lig'in ilk üç haftasında gol yemeyen Denizlispor, sonraki yedi haftada sadece bir kez kalesini gole kapattı. Öte yandan, ilk altı haftada bir maçta gol yemeyen Beşiktaş, sonraki dört haftanın üçünde rakiplerine gol izni vermedi.
Süper Lig'de bu sezon duran toplardan en fazla gol bulan iki takımdan biri olan Beşiktaş (7; Alanyaspor ile birlikte), aynı zamanda rakibi Denizlispor ile birlikte duran toplardan en az gol yiyen dört takımdan biri durumunda (2; Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte).
Mehmet Özdilek, Süper Lig'de teknik direktör olarak Beşiktaş'a karşı sahaya çıktığı 17 maçın sadece birini kazanabildi (6B 10M), ancak son yedi maçın sadece birini kaybetti (1G 5B).
Beşiktaş kalecisi Loris Karius'un Süper Lig'de kalesine gelen son 10 şutun sadece biri gol oldu.
 

Beşiktaş Denizlispor muhtemel kadrolar

Beşiktaş

Karius
Caner
Ruiz
Vida
Gökhan
Atiba
Elneny
Ljajic
Diaby
Boyd
Umut

Denizlispor

Stachowiak
Lopes
Oğuz
Mustafa
Bergdich
Zeki
Murawski
Olcay
Aissati
Barrow
Mehmet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.