Beşiktaş Fabrice N'Sakala ile anlaştı!

Beşiktaş Fabrice N'Sakala ile anlaştı!
Sergen Yalçın ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta ilk transfer bombası patladı. Siyah beyazlılar Alanyaspor'da forma giyen Fabrice N'Sakala ile anlaşmaya vardı.

Ekonomik açıdan zor bir dönemden geçen Beşiktaş'ta yeni sezon için tasarrufa gidilmesi ve ucuz maliyetli futbolcuların alınması kararlaştırılmıştı. Süper Lig'den arayışlarını da sürdüren siyah beyazlılar, Caner Erkin'in ardından sol beki Fabrice N'Sakala'ya emanet edecek. Kartal, Sergen Yalçın'ın onay verdiği Kongolu bek ile sözleşme imzalayacak.

Çok yönlü yapısı var
Asıl yeri sol bek olan Fabrice N'Sakala, çok yönlü bir oyuncu olmasıyla dikkat çektiyor. 29 yaşındaki futbolcu, sol kanat, sol stoper ve sağ bekte de görev alıyor. Asıl yeri sol bek olan Fabrice N'Sakala, çok yönlü bir oyuncu olmasıyla dikkat çektiyor. 29 yaşındaki futbolcu, sol kanat, sol stoper ve sağ bekte de görev alıyor.

Kazancı düşük olacak
N'Skala ile anlaşan Beşiktaş deneyimli sol beke Caner Erkin'in bir sezonda aldığı paradan daha az ödeyecek. İlk senesinde 850 bin euro kazanacak olan Kongolu bekin maaşı ikinci sezon 900 bin euroya yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.