Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda
İki dev bir kez daha karşı karşıya geliyor. Ligde rakibini 1-0 geriden gelip 3-1 mağlup eden Beşiktaş bir kez daha galibiyet sevinci yaşamak Fenerbahçe ise ligde kaybettiği üç puanın telafisini kupada gerçekleştirmek istiyor. Galatasaray'ın kupanın ucundan tutttuğu ve finalisti beklediği eşleşmenin dışındaki diğer yarı final mücadelesinde Beşiktaş - Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Pazar günü kıran kırana bir mücadeleden çıkan Beşiktaş ile Fenerbahçe bu kez Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlılar ile sarı lacivertliler arasında oynanacak kritik karşılaşma için yayın bilgileri de merak ediliyor. Milyonlarca taraftarın ilgiyle araştırdığı ve öğremmek için çaba harcadığı maç bilgilerini siz değerli okuyucularımız için hazırladık.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak Türkiye Kupası yarı final ilk maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Beşiktaş Fenerbahçe Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?
Süper Lig'in ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe bu kez Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Ligde rakibine yenilen sarı lacivertli takım bu maçı kazanarak mağlubiyeti unutup, moral depolamanın peşinde. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Beşiktaş – Fenerbahçe maçı 1 Mart Perşembe günü saat 20:30'da başlayacak ve ATV'den yayınlanacak.

quaresma

CEZALILAR İLK 11'E DÖNÜYOR
Sarı kart cezası nedeniyle derbide forma giyemeyen Talisca, Pepe, Hasan Ali Perşembe günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma şansı verilmesi durumunda sahadaki yerini alabilecekler.

FENERBAHÇE'NİN ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR
Beşiktaş ile Fenerbahçe, perşembe günü yapacakları Ziraat Türkiye Kupası maçıyla 346. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 94 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 345 maçta Fenerbahçe 131, Beşiktaş 124 galibiyet aldı, 90 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum