Beşiktaş - Galatasaray derbisi İddaa oranları belli oldu! MBS1 oynanabilecek mi

Beşiktaş - Galatasaray derbisi İddaa oranları belli oldu! MBS1 oynanabilecek mi
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında karşılaşacak olan Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki mücadele milyonlarca kişi tarafından takip edilecek. Derbi niteliğindeki bu maç öncesinde en çok konuşulan konulardan biri de İddaa tahminleri ve oranları. Siyah beyazlılar evinde oynamanın avantajını kullanmak isterken sarı kırmızılılar da lider olarak çıkmanın psikolojik üstünlüğü ile kazanmanın yollarını arayacak. Peki Beşiktaş - Galatasaray derbisinde İddaa oranları nasıl belirlendi? İşte detaylar...

Bu hafta sonunda sonucu en çok merak edilen maç olarak gösterilen Beşiktaş - Galatasaray derbisi için geri sayım sürerken iki takım taraftarları ve tüm futbol severler diğer bir yandan da İddaa için oranların açıklanmasını bekliyordu. İki büyük takımı karşı karşıya getirecek olan maç zirve yarışını doğrudan etkileyecek ve belki de sezonun kırılma mücadelelerinden biri olacak. Çünkü Galatasaray liderliği kaptırmamak, Beşiktaş da zirveye bir adım daha yaklaşmak için sahaya çıkacak. Bu gelişmeler ışığında zevkli ve kıran kırana bir maç geçmesi beklenen Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde İddaa Risk Merkezi oranları açıkladı. Peki hangi takım favori? İşte detaylar...

Beşiktaş durgun
Avrupa'da her ne kadar tarih yazsa da bu sezon ligde önemli puan kayıpları yaşayan Beşiktaş son maçında Yeni Malatyaspor ile berabere kaldı ve zirve yarışında büyük bir yara aldı. Siyah beyazlılar evinde oynayacağı derbiyi kazanarak hem prestij açısından hem de sıralama olarak çok kritik bakıyor. Taraftarlar da gereken desteği takımına sunmak için tribünlerde olacak.

şenol güneş igor tudor

Tudor lider ama...
Galatasaray'da Östersunds faciasıyla başlayan sezon uzun süren yenilgisiz dönemin ardından alınan mağlubiyetlerle yeniden alevlendi. Sarı kırmızılılar her ne kadar son maçını kazansa da Tudor üzerindeki eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Önemli yıldızlara sahip olan Galatasaray bu sezon deplasmanda ilk dört maçında yenilmemiş, Trabzonspor ve Başakşehir'e kaybetmişti. Hırvat hoca ile büyük maç kazanamayan Galatasaray'ın bu maçtaki olası kaybı sonrası zirve ateşi yeniden alevlenecek. Ayrıca istifa ve yol ayrımı da tekrar gündeme gelebilir.

Beşiktaş - Galatasaray maçı İddaa oranları nasıl?
İddaa Risk Merkezi zorlu derbide ev sahibi Beşiktaş'ı favori olarak gösterdi. Siyah beyazlılara 1,75'lik oran verilirken Igor Tudor'un öğrencilerine ise 3,10 oranı belirlendi. Beraberlikte ise oynayanlar 3,20 üzerinden kazanç sağlayacak. Ayrıca maç için MBS1 olarak karar verildi.

beşiktaş galatasaray iddaa oranları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.