Beşiktaş Gençlerbirliği canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki

Beşiktaş Gençlerbirliği canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki
Süper Lig'in ilk yarısındaki son hafta bugün başlıyor. İki haftadır sahadan yenilgi ile ayrılan Beşiktaş evinde Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Beşiktaş Gençlerbirliği canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

İlk yarı bu hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı takımlar 9 karşılaşmada kozlarını paylaşacak. Yeni Malatya ve Fenerbahçe mağlubiyetleri ile şoke olan Beşiktaş, zirve yarışını sürdürmek adına yeni bir sayfa açmak istiyor. Gençlerbirliği ise İstanbul deplasmanından puan ya da puanlar alma hedefi ile sahaya çıkacak. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Beşiktaş Gençlerbirliği canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.
 


 

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

 

Beşiktaş Gençlerbirliği beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Beşiktaş Gençlerbirliği maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gençlerbirliği ile Süper Lig'de oynadığı son 17 iç saha maçını kaybetmeyen Beşiktaş (12G 5B), Aralık 2000'den (0-3) bu yana evinde rakibine mağlup olmuyor.
 
Beşiktaş ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçında da gol yiyen Gençlerbirliği, bu süreçte tek galibiyetini Ekim 2017'de Ankara'da aldı (3B 5M).
 
Evindeki son Süper Lig maçında Yeni Malatyaspor'a mağlup olan Beşiktaş, Nisan 2012'den bu yana iç sahada üst üste yenilgi almıyor.
 
Deplasmanda çıktığı son Süper Lig maçında Fenerbahçe'ye yenilen Gençlerbirliği, bu sezon dış sahada üst üste iki mağlubiyet almadı.
 
Bu sezon skor avantajı yakaladığı sekiz Süper Lig maçında puan kaybetmeyen Beşiktaş, öne geçtiği karşılaşmalarda rakibine puan vermeyen iki takımdan biri (Denizlispor; 6 maç).
 
2019/20 Süper Lig sezonunda oynadığı tüm deplasman maçlarında gol atan Gençlerbirliği, bu sezon Sivasspor'un (16) ardından dış sahada rakip fileleri en fazla havalandıran iki ekipten biri (15; Yeni Malatyaspor ile birlikte).
 
Süper Lig'de şu ana kadar en fazla asist yapan iki oyuncudan biri Caner Erkin (6; Guilherme ile birlikte).
 
Bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş ve Gençlerbirliği formalarıyla en fazla gol atan oyuncular bu karşılaşmada forma giyemeyecek: Burak Yılmaz (5) & Bogdan Stancu (11).
 
İlk 16 haftada Bogdan Stancu'nun (11) ardından Gençlerbirliği formasıyla en fazla gol atan oyuncu olan Giovanni Sio (6), bu gollerin beşini maçların ilk yarılarında kaydetti.
 
Süper Lig'de Beşiktaş'a rakip olduğu son dört maçtan yenilgiyle ayrılan Hamza Hamzaoğu'nun takımları, bu dört karşılaşmada kalesinde toplam 11 gol gördü.


Beşiktaş Gençlerbirliği muhtemel kadrolar

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş
Karius
Gökhan
Vida
Victor Ruiz
Rebocho
Elneny
Hutchinson
Diaby
Ljajic
Caner
Umut

Gençlerbirliği
Ertaç
Erdem
Bjarsmyr
Toure
Halil
Yasin
Sessegnon
Candeias
Seuntjens
Sefa
Ayite

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.