Beşiktaş Hatay deplasmanında zafer peşinde

Beşiktaş Hatay deplasmanında zafer peşinde
Trendyol Süper Lig'de devre sona eriyor. Bugün oynanacak 4 maçla birlikte sezon bir süreliğine araya girecek. Akşamın iki karşılaşmasından biri Mersin'de. Hatayspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. İki takım arasındaki mücadelenin sonucu mera konusu.

Milyonlarca futbol severin heyecanla takip ettiği Trendyol Süper Lig'de ilk devre tamamlanıyor. Birbirinden iddialı 8 takımın 4 maçta karşı karşıya geleceği mücadelelerden çıkacak sonuçlar merak konusu. Onladan biri de Mersin'de. Beşiktaş, Hatayspor'a konuk olacak. Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran siyah beyazlılarda çıkış yolu aranıyor. Sahaya çıkacak kadrolar ve yayın bilgileri de sabırsızlıkla bekleniyor. Karşılaşmaya dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Hatayspor Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Süper Lig'de oynanacak olan Hatayspor Beşiktaş maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. TOD TV ve Beinconnect.com.tr'den de canlı izlenebilecek.

Hatayspor Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri

  • Hatayspor: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Kilama, Maksimovic, Engin Can Aksoy, Görkem Sağlam, Aburjania, Dele-Bashiru, Strandberg, Rivas, Dadashov.
  • Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Salih Uçan, Gedson, Raschica, Muleka, Cenk Tosun.

Hatayspor Beşiktaş maçı öncesi istatistikler

  • Beşiktaş'a rakip olduğu beş Süper Lig maçının (hükmen mağlubiyetler hariç) sadece birini kaybeden Hatayspor (2G 2B), tek mağlubiyetinde en üst ligdeki en farklı yenilgisini yaşadı (0-7; Mayıs 2021).
  • Beşiktaş'ın Süper Lig tarihinde deplasman galibiyeti alamadığı takımlar arasında Hatayspor'dan (1B 2M) daha fazla konuk olduğu tek rakibi Gaziantep FK (2B 2M).
  • Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçında da karşılıklı gol sesi çıkan Hatayspor (Hatayspor 15-12 Rakipleri), bu sezon Fenerbahçe (36) ve Kasımpaşa'nın (35) ardından iç saha karşılaşmaları en fazla gole sahne olan ekip konumunda (27).
  • Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında oynadığı yedi maçın dördünü kaybeden Beşiktaş (2G 1B), daha önceki 29 dış saha karşılaşmasında bu sayıda mağlubiyet yaşamıştı (15G 10B).
  • Süper Lig'deki son dört maçını kazanamayan Hatayspor (2B 2M), Volkan Demirel yönetimindeki en uzun galibiyet hasretini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya (5 maç; Aralık 2022-Ocak 2023).

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.