Beşiktaş'ın Burak Yılmaz planı hazır!

Beşiktaş'ın Burak Yılmaz planı hazır!
Pepe sonrasında 5-6 futbolcuyla daha yollarını ayıracak olan Beşiktaş Burak Yılmaz'daki rotasını belirledi. Siyah beyazlılar bekleme pozisyonunda olacak.

Yeni Malatyaspor maçı sonrası kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz için transfer dönemi iple çekiliyor. Hem Trabzonspor hem de Beşiktaş golcü futbolcu için hamlelerini yapacak. Ocak ayı ile başlayacak olan tesciller için siyah beyazlılar resmi fesihi bekleyecek. Eğer Burak Yılmaz Trabzonspor ile anlaşmasını feshederse harekete geçilecek.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın Ocak'ta transfer olup olmayacağı merak ediliyor. Sezon başında golcü futbolcu için Trabzon'a teklifte bulunan Beşiktaş olumsuz yanıt almıştı. Siyah-beyazlılar, Ocak ayında Burak için yeniden harekete geçti. Yöneticiler golcü futbolcuyla her konuda anlaşmaya varırken, Trabzon'dan gelecek haberi bekliyorlar. Burak, Trabzon'dan kazandığı paranın daha düşük bir ücret olan 2.5 milyon euro'ya "evet" dedi. Ancak siyah-beyazlıların, golcü oyuncunun Trabzonspor ile olan sorununu çözmeden resmi olarak bir adım atmayacağı ifade edildi. Bu arada daha önce alacakları ödenmediği gerekçesiyle Trabzonspor'u TFF'ye şikayet eden Burak Yılmaz'ın, Beşiktaş'a transferi için alacaklarına karşılık bonservisini almak için TFF'ye başvuracağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.