Beşiktaş'ın forveti bir kez daha Demba Ba!

Beşiktaş'ın forveti bir kez daha Demba Ba!
Cenk Tosun'u Everton'a yollamak üzere olan Beşiktaş golcü oyuncunun boşluğunu gitmeden doldurdu. Siyah beyazlılar geçtiğimiz sezon kadrosuna kiralık olarak kattığı Demba Ba ile bir kez daha anlaştı. İşte transfere dair detaylar ve Senegallinin paylaşımı...

Beşiktaş forması giydiği günden bu yana hem Beşiktaş Kulübü hem taraftar hem de ülkedeki tüm futbol severlerle yakın ilişkiler kuran Demba Ba 3. kez siyah beyazlı formayı giyecek. Geçtiğimiz sezon geldiği dönemde takımına pek katkı sağlayamayan Senegalli golcü bu kez üstüne koymak ve Kara Kartal'ın şampiyonluk mücadelesinde aktif rol oynamak istiyor. Cenk'in Everton'a imzasının an meselesi olduğu ve sıcak saatlerin yaşandığı günlerde yıldız futbolcunun transferi için beklenmeyecek.

Hem Cenk Tosun hem de Negredo'nun önemli bir santrafor olduğunu düşünen Beşiktaşlıların tercihi sıkça gündeme geliyordu. Negredo ve Cenk'in oynadığı maçlarda alınan skorlar da siyah beyazlılar tarafından kimi zaman eleştiriliyordu. Cenk'e gelen astronımik transfer teklifi sonrası siyah beyazlılar golcü oyuncuyu gönderme kararı aldı. Şampiyonlar Ligi'nde mükemmel bir sezon geçiren yıldız futbolcu ligde aynı başarıyı gösteremese de takımına uzun süredir verdiği katkıyla Avrupa'nın gündemindeydi.

Demba Ba transferi için geri sayımda olan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Ba sosyal medya hesabındaki konumunu Beşiktaş olarak değiştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.