Beşiktaş'ın gündeminde yine Ze Luis var

Beşiktaş'ın gündeminde yine Ze Luis var
Forvete takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Diego Costa, Luuk De Jong gibi isimlerle görüşmelerini yürütürken, gündeme bir kez daha Ze Luis geldi...

Siyah beyazlı yönetim transfer listesindeki yabancı forvetlerle görüşmelerini sürdürüyor. Bonservisi elinde olan Diego Costa ile prensipte söz kesen Beşiktaş , deneyimli futbolcuyu ‘imza parası’ talebinden vazgeçirebildiği takdirde transferi gerçekleştirecek.


İspanya’nın Sevilla takımında forma giyen Luuk De Jong da üçüncü alternatif isim olarak transfer listesinde yer alıyor. Siyah beyazlıların ayrıca Lokomotiv Moskova’nın tecrübeli santrforu Ze Luis ile de ilgilendiği iddia edildi. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon da Ze Luis ile ilgilenmiş ancak transferi sonuçlandıramamıştı.


"EN İYİ GOLCÜYÜ ALACAĞIZ"

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ve dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğulları, transferde titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Kulübümüzün ödeyebileceği miktarı teklif ediyoruz. Taraftarlarımız merak etmesin, en iyi forveti alacağız" dedi. (Hürriyet) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.