Beşiktaş'ın hedefi Giroud

Beşiktaş'ın hedefi Giroud
Cenk Tosun'un, Everton'a transfer olma olasılığı üzerine kolları sıvayan Beşiktaş, golcü oyuncunun yerini doldurmak için kolları sıvadı. Bugün Londra'ya giden Başkan Fikret Orman'ın, Arsenal'in golcüsü Olivier Giroud'yu transfer etmek için Arsenal yönetimiyle görüşeceği iddia edildi.

Cenk Tosun'un Everton'a transferini gündemine alan Beşiktaş'ta hücum hattına takviye için çalışmalar sürüyor. Bugün Londra'ya giden Başkan Fikret Orman'ın hangi futbolcuyu gündemine aldığı da ortaya çıktı. Bein Sports'un haberine göre; Başkan Orman, Londra'da Olivier Giroud'yu transfer etmek için Arsenal yönetimiyle görüşecek.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Arsenal - Chelsea maçını izliyor
Arsenal - Chelsea maçını naklen veren S Sport'ta iletilen bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Olivier Giroud'nun kadroda yer almadığı maçı statta canlı olarak izliyor.

Bu sezon Arsenal formasıyla düzenli forma şansı bulamayan Fransız golcü, tüm kategorilerde 25 maça çıkarken 7 kez gol sevinci yaşadı. 

Hatırlanacağı gibi Başkan Orman, Londra'ya gidişiyle ilgili olarak gazetecilere, "Londra'ya ara transfer için geldim. İki tane görüşmemiz var. Oyuncu satmak için değil de daha çok takıma takviye için geldim" açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.