Beşiktaş'ın hedefi Islam Slimani

Beşiktaş'ın hedefi Islam Slimani
Alacağı yeni golcü için İngiltere’ye transfer çıkarması yapacak olan Beşiktaş yönetimi, önceliği Cezayirli futbolcuya verdi. Listede ikinci sırada ise Welbeck var

Golcü transferinde çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve transfer komitesi başkanı Umut Güner bugün İngiltere'ye gidiyor. Siyah-beyazlıların ilk hedefi Islam Slimani. Daha önce Leicester City'den olumlu karşılık alan Orman, resmi teklifi sunacak. 29 yaşındaki oyuncuyu kiralamak isteyen Beşiktaş yönetimi, şartları görüşerek transferi bitirmek istiyor. 28 milyon Euro'ya alınan ancak Premier Lig'de sadece 12 maçta forma şansı bulan Cezayirli oyuncuya, teknik direktör Güneş'in de onay verdiği biliniyor. Beşiktaş yönetimi, Slimani'de hedefine ulaşamazsa rotayı Danny Welbeck'e çevirecek. Arsenal'de geri planda kalan 27 yaşındaki oyuncunun da satın alma opsiyonuyla kiralanması gündemde.

Sporting'den büyük pazarlıklar sonucunda alınan Slimani, 1.5 yılda yalnızca 8 Premier Lig golü bularak hayal kırıklığı yarattı.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.