Beşiktaş'ın istediği Petros Mantalos kimdir? Transferindeki son durum...

Beşiktaş'ın istediği Petros Mantalos kimdir? Transferindeki son durum...
Gelecek sezonun kadro yapılanması üzerinde çalışan ve belirlediği oyuncularla görüşmeye başlayan Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de Petros Mantalos'tu. AEK forması giyen Yunan futbolcuyu uzun süredir izleyen ve transferini isteyen siyah beyazlıların hangi aşamada olduğu merak ediliyor. Peki Beşiktaş'ın istediği Petros Mantalos kimdir? Transferindeki son durum haberimizde yer alıyor.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda birçok oyuncuyla temasa geçen Beşiktaş'ın en gözde isimlerinden biri de Petros Mantolos oldu. Siyah beyazlılar daha önce uzun süre izlediği Yunan futbolcunun kulübü ile yaptığı pazarlıklardan sonuç alamamıştı. Ancak inadından vazgeçmeyen Kartal bir kez daha görüşme gerçekleştirdi. Sonuç değişmedi. AEK Mantalos'u vermedi. Peki Petros Mantolos kimdir? İşte detaylar...
 


Beşiktaş'ı istedi

Bu sezon sahip olduğu ekonomi sebebiyle zor günler geçiren ve gelecek sene de takımdaki oyuncu maaşlarını düşürmeye çalışacak olan Kara Kartal'ın hedefinde ilk sıralarda yer alan Mantalos için kulübü AEK 3 milyon euronun üzerinde bonservisi istedi. Beşiktaş bu talep üzerine geri adım atmak zorunda kaldı. Deneyimli oyuncu da Beşiktaş'a sıcak bakıyordu ve pazarlıklar olumlu yönde devam ediyordu. Atina temsilcisinin talepleri sonrasında transfer de imkansıza yakın bir duruma dönüştü.

petros mantolos


Petros Mantolos kimdir?

21 Ağustos 1991 tarihinde Yunanistan'ın Komotini kentinde dünyaya gelen Petros Mantolos 28 yaşındadır. Futbola Xanthi altyapısında başlamış ve bu kulüpte profesyonel olmuştur. 5 sezon formasını giydiği kulübünden 2014 yılında AEK'ya geçiş yaptı. Ülkenin en büyük kulüplerinden birinde oynayan deneyimli orta saha oyuncusu istikrarlı yapısıyla da dikkat çekiyor. Orta saha ve 10 numara mevkilerinde oynayabiliyor. 1.76 cm boyunda. Kontratı 2022 yılıında sona eriyor. Yunanistan Milli Takımı formasını 27 kez terletti. Bu sezon Trabzonspor ile oynanan UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde penaltıdan da bir gol atmıştı. Piyasa değeri 2.8 milyon euro olan Yunan orta saha oyuncus bu sezon çıktığı 30 maçta 11 gol atıp 10 da asist yaparak önemli bir istatistiğe imza attı.
 

Anavatandaki isim: Πέτρος Μάνταλος
Doğum tarihi: 31 Ağu 1991
Doğum yeri: Komotini  
Yaş: 28
Boy: 1,76 m
Uyruk:   Yunanistan
Mevki: Orta saha - On Numara
Ayak: sağ ayak
Oyuncu danışmanı: Altis Sportconsulting GmbH
Güncel kulüp:  AEK Atina
Takıma katılma tarihi: 1 Tem 2014
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2022
Son sözleşme uzatma tarihi: 16 Kas 2017
Donatıcı: Nike

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.