Beşiktaş'ın listesindeki Steve Mounie kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri

Beşiktaş'ın listesindeki Steve Mounie kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri
İngiltere'ye çıkarma yapan Beşiktaş'ın peşinde olduğu forvetin Steve Mounie olduğu öğrenildi. Peki siyah beyazlıların listesindeki Steve Mounie kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri haberimizde.

Burak Yılmaz'ın sakatlanmasıyla birlikte elinde sadece genç Güven Yalçın kalan Beşiktaş harekete geçti. Ada'dan birçok oyuncu ile temas kuran siyah beyazlılar sonunda Steve Mounie'ye karar verdi. Geçmişinde Fransa'da da forma giyen afrikalı santrafor için girişimlerde buluann Kara Kartal, Mounie'yi kiralayacak. Peki Steve Mounie kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri haberimizde.

Steve Mounie kimdir?
29 Eylül 1994 tarihinde Benin'in Parakou şehrinde dünyaya geldi. Futbola Montpellier'de başladı ve profesyonel oldu. Nimes'e kiralandı. Sonrasında ise gösterdiği performansla Huddersfield'in dikkatini çekti. 13 milyon euroya transfer oldu. Geçen sezon çıktığı 32 maçta 2 gol atıp 3 de asist yaptı. Benin Milli Takımı formasını da 13 karşılaşmada giydi ve 2 kez rakip fileleri sarstı.

Steve Mounie Transfermarkt değeri
Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uğraştığı Steve Mounie'nin Transfermarkt profili de araştırılıyor. 24 yaşındaki Beninli santraforun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.