Beşiktaş'ın Mario Mandzukic'ten vazgeçme sebebi belli oldu

Beşiktaş'ın Mario Mandzukic'ten vazgeçme sebebi belli oldu
Geçtiğimiz günlerde sona eren transfer döneminde Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edilen Hırvat golcü Mario Mandzukic siyah beyazlılara imza atmamıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi ise "3 milyon euro imza parası istendi. Ben imza parası vereceğime bu parayı takımdaki oyunculara öderim daha iyi" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ı Lille'e gönderen Beşiktaş, birçok yıldız forveti gündemine almış ve ilk olarak eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmıştı. İkinci takviye olarak Nikola Kalinic, Mario Balotelli ve Mario Mandzukic gibi isimlerle görüşme sağlayan siyah-beyazlılar, Mandzukic'i renklerine bağlamaya çok yaklaşmıştı. Hırvat forvetin transferinin iptal olmasının nedeni merak edilirken, başkan Ahmet Nur Çebi'den yakın çevresine konuyla ilgili yaptığı açıklamalar ortaya çıktı.

Milliyet'in haberine göre; İmza parasını çok bulduğunu ifade eden Çebi, "Önce iki yıllık anlaşma üzerinden 3 milyon euro imza parası istendi. Sonra bir yıllık ve 1.5 milyon euro olsun denildi. Ben imza parası vereceğime bu parayı takımdaki oyunculara öderim daha iyi... Bizim önceliğimiz takımın maaş ödemelerini geciktirmemek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.