Beşiktaş'ın Origi planı

Beşiktaş'ın Origi planı
Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, flaş bir ismi gündemine aldı. Alınan bilgiye göre Siyah-Beyazlı ekip daha öncede gündeminde olan yıldız oyuncu Origi'yi tekrar gündemine aldı. Liverpool ile sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki golcü için ilk temasın kurulduğu bildirildi. Belçikalı'nın düzenli forma giymek istemesi nedeniyle Beşiktaş'a sıcak bakabileceği kaydedildi.

Batshuayi ve Larin ile yolları ayıracak olan, Güven'le henüz anlaşamayan Beşiktaş'ta forvet transferi için tanıdık bir isim listeye girdi. Sörloth, Muleka gibi adayları takibe alan siyah beyazlı kulüp, Liverpool'lu Divock Origi'yi de yeniden gündemine ekledi. Daha önce defalarca transfer listesine giren, hatta kulübü ve menajeriyle görüşmeler yapılan Belçikalı forvet için yeni operasyon kararının alınmasında ise bitecek olan sözleşmesi var.


YEDEK KALMAKTAN SIKILDI

İngiliz ekibi ile olan kontratı 30 Haziran'da bitecek olan 27 yaşındaki golcünün menajerlik şirketiyle ilk temasın kurulduğu belirtildi. Ada temsilcisinde yedek kalmaktan sıkılan Origi'nin de artık düzenli forma giyeceği yeni bir maceraya atılmaya sıcak bakabileceği yorumu yapıldı. Piyasa değeri 12 milyon euro civarında olan 1.85 boyundaki forvete ne kadarlık bir ücret önerileceği ise henüz bilinmiyor. Origi bu sezon toplam 15 maça çıkıp 6 gol, 2 asist üretti. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.