Beşiktaş'ın sol beki Lens!

Beşiktaş'ın sol beki Lens!
Spor Toto Süper Lig'de Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürmek isteyen Beşiktaş dün akşam Osmanlıspor'u mağlup ederken kadrodaki eksikler sebebiyle önemli değişiklikler yaşandı. Bunlardan en dikkat çekici olanı Jeremain Lens'ti.

Üst üste üç şampiyonluk şansını kaçıran Beşiktaş Avrupa'nın bir numaralı kupasında yer alabilmek için verdiği mücadelede Osmanlıspor'un konuğu oldu. Sondan bir önceki haftada Ankara deplasmanına giden siyah beyazlılarda sahada yer alamayan Adriano ve Caner'in eksikliğinde kimin oynayacağı merak ediliyordu.Kadro kurmakta zorlanan Teknik Direktör Şenol Güneş sakat ve cezalı futbolcuların yokluğunda 11'inde sürpriz isimlere yer verdi. Beşiktaş'ta cezalı Dusko Tosic, sakatlıkları süren Alvaro Negredo, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Pepe ve Adriano'nun yanı sıra Ricardo Quaresma kadroda yer almadı.

Lens sol bekte
Teknik direktör Güneş, geçen hafta 2-0 kazandıkları Kayserispor maçına göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Beşiktaş'ta Adriano ve Caner Erkin'in yokluğunda maça sol bekte başlayan Necip Uysal ikinci yarıda orta sahaya geçti. Teknik Direktör Şenol Güneş sol beke sürpriz bir şekilde Jeremain Lens'i çekti. Ankara'ya 18 futbolcuyla gelen Beşiktaş'ta tecrübeli teknik adam, kırmızı kart cezası bulunan savunma oyuncusu Dusko Tosic'in yokluğunda Gary Medel'i stopere çekti. Portekizli defans oyuncusu Pepe'yi de sakatlığı nedeniyle kadroya alamayan Güneş, Medel'in stoperde maça başlamasıyla orta sahada Oğuzhan Özyakup'u görevlendirdi. Teknik Direktör Güneş, forvette Vagner Love'ın yerine Clye Larin'i tercih etti.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.