Beşiktaş'ın yeni kaptanı Burak Yılmaz

Beşiktaş'ın yeni kaptanı Burak Yılmaz
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta takımın kaptanlık bandı el değiştirdi. Siyah beyazlıların yeni kaptanı Burak Yılmaz oldu.

Şampiyonluk parolası ile açtığı sezonda yeni transferleri ile yoluna tam gaz ilerleyen Beşiktaş'ta önemli bir karar alındı. Siyah beyazlılar Atiba'da bulunan kaptanlık bandını Burak Yılmaz'a devretti. Tecrübeli golcü yeni sezondan itibaren Kara Kartal'ın yeni lideri olacak.  Beşiktaş'ta yönetim kaptanlık görevinde de değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Geçen sezon Kara Kartal’da kaptanlar sırasıyla kaleci Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal’dı. Kadro dışı kalan Tolga ile yollar ayrılırken Oğuzhan ve Necip'in düzenli olarak ilk 11’de forma giyememesi yönetimi harekete geçirdi.

11 yıllık aranın ardından geçtiğimiz sezon Beşiktaş’a geri dönen Burak Yılmaz, sergilediği performans ile kaptanlığa kadar yükselme başarısı gösterdi. 33 yaşındaki golcü, sadece saha içindeki performansıyla değil, özel hayatıyla da takım arkadaşlarına örnek bir futbolcu profili sergiliyordu. Başkan Fikret Orman’ın, ‘Kaptan’ olarak hitap ettiği tecrübeli yıldız, Abdullah Avcı’nın da onayıyla takımın yeni kaptanı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.