Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin N'Koudou kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri

Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin N'Koudou kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri
Siyah beyazlıların bu transfer döneminde en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Kevin N'Koudou, bu gece İstanbul'a geldi. Şampiyonluk yarışında katkı vermesi beklenen sol kanat oyuncusu hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki Kevin N'Koudou kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri kaç milyon euro? İşte detaylar...

Beşiktaş bir açıldı pir açıldı. Kartal bir süredir görüşmeler yaptığı Konoplyanka için kulübünü ikna edemeyince rotayı Ada'ya çevirdi. İngiltere'de Tottenham forması giyen Georges-Kevin N'Koudou'nun İstanbul'a getirilmesi konusunda Londra ekibiyle temas kuran siyah beyazlılar mutlu sona ulaştı. N'Koudou'yu bonservisi ile alan Beşiklaş İngiliz kulübüne 3 milyon euro, kendisine de 1.8 milyon euro yıllık ücret ödeyecek. Bu gece 01.00'de Ali Naibi tarafından İstanbul Havalimanı'nda karşılanan genç futbolcu sağlık kontrolünden geçecek ve 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Georges-Kevin N'Koudou kimdir?
13 Şubat 1995 yılında Fransa'da dünyaya gelen Nkoudou, futbola Nantes takımında başladı. Tam adı Georges-Kévin Nkoudou Mbida olan yıldız isim, Nantes'da 2 sezonda toplam 32 maça çıktı ve 2 gol kaydetti. 2015 yılında ülkenin dev takımı Marsilya'nın dikkatini çeken genç yetenek, 1.5 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Marsilya'da 41 maça çıkan yıldız futbolcu, 10 gol, 5 asist kaydedince Avrupa devlerini peşine taktı. Tercihini Tottenham'dan yana kullanan başarılı futbolcu, İngiliz ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Marsilya performasını İngiltere'de göstereyeyen N'Koudou, hocası Pochettino'nun gözüne giremeyince formaya hasret kaldı. Tottenham ile ilk sezonunda 17 maçta 1 asist yapan Fransız futbolcu, ardından kiralık oynadığı Burnley formasıyla 8 maçta gole katkı sağlayamadı. 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak gittiği Monaco'da sadece 3 maçta görev alabilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.