Beşiktaş'ın yıkım ekibi hazır! Özel hazırlandılar...

Beşiktaş'ın yıkım ekibi hazır! Özel hazırlandılar...
Sergen Yalçın, yarın akşamki Başakşehir mücadelesinde zafere ulaşmak için planını belirledi. Maç boyunca kapalı bir savunmayla oynayan İstanbul ekibi için Aboubakar ve Larin'i özel olarak hazırlayan Yalçın, erken bir gol bulup oyunun hakimiyetini ilk bölümde ele geçirmek istiyor. Golcülerine bol bol şut çalıştıran başarılı hoca, rakibini uzaktan da vurmayı amaçlıyor.

Süper Lig'de 1 maç eksiğine rağmen en yakın takipçisi Galatasaray'ın 2 puan önünde zirvede yer alan Kara Kartal, yarın akşam son şampiyon Başakşehir'e konuk olacak. Bu sezon aldığı istikrarsız sonuçlar sonrası büyük düşüş yaşayan İstanbul temsilcisi karşısında sürpriz istemeyen teknik direktör Sergen Yalçın, zafer için planını hazırladı. Aykut Kocaman yönetiminde kapalı bir oyun sergileyen Turuncu- Lacivertliler karşısında ilk andan itibaren oyun üstünlüğünü ele geçirmeyi planlayan Yalçın, galibiyetin şifresini erken gol olarak belirledi. Oyunun ilk bölümünde bulacakları bir golle kontrolü hemen eline geçirmeyi hedefleyen başarılı hoca, bu konuda özellikle etkili hücum hattına güveniyor.

Yeni hücum planları denediler

Hafta boyunca yapılan takım antrenmanlarında özellikle; Vincent Aboubakar, Cyle Larin ve Rachid Ghezzal 3'lüsüne normal idmanlara ek olarak özel çalışmalar da yaptıran Sergen Yalçın, yeni hücum planları da denedi. Ek olarak bu 3 isimden kapalı bir oyun kurgusuna karşı oynayacak olmaları sebebiyle maç içinde bol bol rakip kaleye şut da çekmesini isteyen Yalçın, oyuncularına son vuruş da çalıştırdı. Özellikle Gençlerbirliği'ne uzaktan attığı şık golle dikkat çeken Ghezzal, asistçi özelliğini öne çıkarmasının yanında yarın akşam sık sık rakip kaleyi şutlarıyla zorlayacak. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.