Beşiktaş Joe Worrall için yanlışlıkla 5 milyon euro teklif yaptı

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah beyazlıların Joe Worrall için yanlışlıkla 5 milyon euro teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Yarın akşam ezeli rakibi Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş, İngiltere'de Nottingham Forest forması giyen Joe Worrall'ın transferinde de karşı karşıya geldi. Bordo mavililerin teklif yaptığı yıldız stoper için kulübüne 5 milyon öneren siyah beyazlılar, bu talebin yanlışlıkla gönderildiğini ifade ederek geri çekildi.

Yanlışlıkla 5 milyon euro teklif edildi!

Sports Digitale'de kounşan Yağız Sabuncuoğlu, Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un da istediği Joe Worrall için Nottingham Forest'a yanlışlıkla teklif yaptığını açıkladı. Sabuncuoğlu şu ifadeleri kullandı; "Bir haftadır Trabzonspor ilgileniyor. Teklif 4 milyon euro. Bir hikaye anlatacağım. Haber düştüğü için rahatlıkla anlatabilirim. Trabzonspor teklif yaparak mesafe kaydediyor. 3-4 gün hatta 1 hafta önce. Sonra bir anda Türkiye'den sürpriz bir teklif geliyor. Beşiktaş. Nottingham'a 5 milyon euro öneri yapılıyor. Sonra 2 saat geçiyor ve bir mail daha gidiyor. "Yanlışlıkla yaptık" diyorlar ve geri çekiyorlar. Mailler elimde var. Kanıtlı. Teklifi yapan da eski sportif direktörün yardımcısı"

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.