Beşiktaş - Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Beşiktaş - Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Spor toto Süper Lig'de perde Vodafone Arena'da açılıyor. Beşiktaş evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Siyah beyazlılar son beş maçta bir kez yenebildiği rakibi karşısında galip gelerek şampiyonluk mücadelesini sürdürmek isterken lacivert beyazlılar da deplasmandan alacakları puanla sürpriz yapmanın peşinde. İşte detaylar...

Beşiktaş ile Kasımpaşa, bu akşam yapacakları maçla lig tarihinde 30. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 29 maçta siyah-beyazlıların üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 19'unu Beşiktaş kazandı, 7 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galibiyete ulaştı.  Beşiktaş'ın 62 golüne Kasımpaşa 26 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maç 2-2 tamamlandı. 

Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa ile yaptığı son 5 maçın 4'ünde puan kaybetti.  Kasımpaşa, son 5 maçta 2 kez yendiği rakibine sadece bir kez mağlup oldu, taraflar arasındaki 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı.  İki takım arasında 2015-2016 sezonunun ilk yarısında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maç 3-3 bitti. İkinci yarıda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Geçen sezonun ilk yarısında oynanan maçta da Kasımpaşa, sahasında 2-1 galip gelerek, rakibine 2016-2017'de ligde ilk yenilgisini tattırdı. Sezonun ikinci yarısında Vodafone Park'ta yapılan karşılaşmayı ise siyah-beyazlılar 4-1 kazandı. Bu sezon Kasımpaşa'nın ev sahipliğindeki karşılaşma ise 2-2 tamamlandı.

Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, iki aşamalı oynanan 1962-1963'te hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yaptı.

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş Kasımpaşa maçı 26 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş, Kasımpaşa ile iç sahada oynadığı 15 maçın sadece birinde mağlup oldu ve 11'ini kazandı. Beşiktaş, Süper Lig'de evinde 35 maçtır kaybetmiyor. Bu, Süper Lig'de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve aynı zamanda Beşiktaş'ın 1989-1992 arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık iç saha yenilmezlik serisinden bu yana en uzun serisi. Kasımpaşa ligdeki son beş maçının sadece birini kazanabildi, bu galibiyet de son maçta Alanyaspor karşısında gelmişti.

İki takımın ligde oynadığı maçlarda atılan son dokuz golün tamamı yabancı oyunculardan geldi. Bu eşleşmede gol atan son yerli oyuncu Gökhan Gönül'dü (Aralık 2016, kendi kalesine). Kasımpaşa'nın ligde attığı son yedi golün dördü duran toplardan geldi. Ancak Beşiktaş bu sezon ligde duran toplardan en az gol yiyen ikinci takım. Beşiktaş bu sezon ligde maçların ikinci yarılarında en az gol yiyen (8, Kayserispor ile birlikte), Kasımpaşa ise ikinci yarılarda en fazla gol yiyen takım.

Kasımpaşa bu sezon ligde ceza sahası dışından en fazla gol atan takım. Bu gollerin ikisini, Beşiktaş karşısında ligin ilk yarısındaki maçta bulmuşlardı. Beşiktaş bu sezon ligde en fazla net gol pozisyonu yakalayan takım. Kasımpaşa ise bu alanda ligin en kötü ikinci takımı. Kasımpaşa'nın bu sezon deplasman maçlarında attığı gollerin tamamı yabancı oyunculardan geldi. Kasımpaşa'nın Beşiktaş'a ligde attığı son üç golün tamamı Olivier Veigneau'nun yaptığı asistlerle geldi. Ricardo Quaresma bu sezon ligde en fazla şut pası atan isim. Beşiktaş'ın iç sahada attığı son beş golün üçü Ryan Babel'den geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.