Beşiktaş kupada Konyaspor'u ağırlayacak

Beşiktaş kupada Konyaspor'u ağırlayacak
İstanbulspor'u 2-0 yenerek ligde Avrupa iddiasını sürdüren Beşiktaş, geride kalan haftada yendiği Konyaspor'u bu kez kupada ağırlıyor. Siyah beyazlılar rakibini yine mağlup ederek adını son 4 takım arasına yazdırmak amacında.

Süper Lig'de son oynadığı İstanbulspor maçından Semih ve Muçi'nin golleri ile 2-0 galip ayrılan Beşiktaş'ta sıra kupaya geldi. Siyah beyazlılar evinde oynayacağı çeyrek final maçında bir önceki hafta mağlup ettiği Konyaspor'u yeniden ağırlayacak. Kartal, bir kez daha rakibini yenmek isterken yeşil beyazlılar bu kez galibiyet ve turla İstanbul'dan ayrılmak amacında.

Beşiktaş Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi olarak oynanacak Beşiktaş Konyaspor maçı saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Beşiktaş ve Konyaspor çeyrek finale nasıl geldi?

Siyah beyazlılar 5. turda Eyüpspor'u 4-0 yenerek son 16 takım arasına kaldı. Antalyaspor'u da deplasmanda 2-1 mağlup edip çeyrek finale adını yazdırdı. Turnuvaya 3. turdan başlayan konuk takım ise B. Yeniçarşı ve Erbaaspor'u 3-0'lık skorlarla geçerek 5. tura yükseldi. Göztepe'yi evinde 2-1 yenen yeşil beyazlı ekip, son 16 turunda ise Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek Beşiktaş'ın rakibi oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.