Beşiktaş nasıl şampiyon olur? Kazanması da yetmiyor... Süper Lig puan durumu

Beşiktaş nasıl şampiyon olur? Kazanması da yetmiyor... Süper Lig puan durumu
15 Mayıs 2021 Cumartesi akşamında Süper Lig'in bir sezonu daha sona eriyor. Bugün şampiyonluk hayali kuran ve son maçına çıkacak olan takımlardan Beşiktaş, uzun süre önde götürdüğü yarışta yaşadığı kayıplar sonrasında artık birçok avantajı kaybetmiş durumda. Galatasaray aynı puanda ve Fenerbahçe ise 3 puan farkla 3. sırada. Şampiyonluk hedefi ile çıkılan yolda 3.'lükle bile sezon tamamlanabilir. Peki, Beşiktaş nasıl şampiyon olur? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sergen Yalçın yönetiminde yaptığı sancılı başlangıcı adeta fırtınaya çeviren Beşiktaş, Süper Lig'in son maçında Göztepe'ye konuk oluyor. Ünala Karaman ve öğrencilerine karşı mücadele edecek olan siyah beyazlılar bugün kazansa dahi rakibini beklemek zorunda. Galatasaray ve Karagümrük maçlarını kaybeden, birçok karşılaşmada da ayağına gelen fırsatları tepen Kara Kartal bugün kaderini belirleyecek 90 dakikada zafer istiyor. Peki, Beşiktaş nasıl şampiyon olur? İşte detaylar...

Beşiktaş nasıl şampiyon olur?

Şu an 81 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş olası bir puan kaybında rakibinden gelen habere odaklanacak. Galatasaray'ın kazanması şampiyonluğu sarı kırmızılılara getirecek. Diğer yandan Kartal kazandığı takdirde ise Cimbom'un 3 farkla kazanmaması halinde mutlu sona ulaşacak. Kıran kırana bir akşam kadar heyecan dolu 90 dakikalar taraftarları bekliyor.

Adem Ljajic



Süper Lig puan durumu

O G B M A Y AV P
1.BEŞİKTAŞ A.Ş. 39 25 6 8 87 43 44 81
2.GALATASARAY A.Ş. 39 25 6 8 77 35 42 81
3.FENERBAHÇE A.Ş. 39 24 7 8 70 40 30 79

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.