Beşiktaş Rosier için harekete geçiyor

Beşiktaş Rosier için harekete geçiyor
Siyah beyazlılarda bu sezon performansıyla adından söz ettirmeye devam eden Valentin Rosier için kollar sıvandı. Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, Fransız bekin yeniden kiralanması için pazarlıklara başlayacak.

Beşiktaş'ın sezon başında sezon başı Sporting Lizbon'dan kiraladığı Valentin Rosier'i takımda tutmak adına atağa kalktı. Bu transfer için yol haritasını belirleyen Siyah-Beyazlı yönetim, performansı büyük alkış alan Fransız sağ bek için Portekiz kulübüyle kısa sürede masaya oturacak.

Yalçın onay verdi

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın mutlaka takımda kalmasını istediği Rosier için Beşiktaş yönetiminin ilk olarak Portekiz kulübüne 1 yıllık daha kiralama teklifi sunacağı öğrenildi. Bunun nedeni ise Rosier'in piyasa değerinin 4.5 milyon Euro olması. Ekonomik sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlılar böylelikle Rosier'den düşük bir maliyetle 1 sezon daha faydalanmayı planlıyor.


Rosier de istiyor

Eğer bu hedefe ulaşılamazsa bu kez de 24 yaşındaki sağ bek için bonservis pazarlıkları başlayacak. Yönetim, Rosier'in Beşiktaş'ta oynama isteğini pazarlıklarda avantaja çevirmeyi düşünüyor. Sezon başından bu yana çok istikrarlı bir performans gösteren Valentine Rosier 1 gol ve 4 asistle 5 gole direkt olarak katkıda bulundu. (Takvim).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.