Beşiktaş rövanşı istiyor

Beşiktaş rövanşı istiyor
UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 4. maçında sahasında 4-2 yenildiği Belçika ekibi Genk ile deplasmanda karşılaşacak. 8 Kasım Perşembe günü Luminus Arena'da oynanacak ve saat 20:55'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş gruptan çıkma şansını devam ettirmek ve rakibinden rövanşı almak için deplasmanda kazanmak istiyor. Genk grupta 6 puanla lider durumdayken Beşiktaş 3 puanla son sıraya yer alıyor. Beşiktaş, Genk’i yenerek gruptan çıkma iddiasını sürdürmeye çalışacak. Grup mücadelesine iyi başlayan ve ilk maçta evinde Sarpsborg’u 3-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, sonraki iki karşılaşmada deplasmanda Malmö’ye 2-0, sahasında Genk’e 4-2 mağlup oldu. Beşiktaş, 3 maç sonunda 3 puanla son sırada bulunuyor. Genk ise 2 galibiyet ve bir yenilgi sonunda topladığı 6 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Beşiktaş'ın durumu kritik 
Beşiktaş için Genk karşılaşması Avrupa macerasını belirleme açısından büyük önem taşıyor. Siyah-beyazlılar dördüncü maçlar öncesinde 3 puan ile grubun son sırasında bulunurken, 6 puanlı Genk lider durumda. 2'nci Malmö ve 3'üncü sıradaki Sarsborg ise 4 puanda. İki hafta önce Vodafone Park Stadı'nda 4-2 gibi farklı bir skorla mağlup oldukları rakibini deplasmanda yenerek gruptaki iddiasını güçlü bir şekilde son iki maça taşımak isteyen Beşiktaş için beraberlik bile son iki maç öncesinde önemli olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.